Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Ілон Маск посміявся над жартом про мертвого оленя і став мемом

Не так давно відомий винахідник і глава компаній Tesla Ілон Маск опублікував в Twitter кадр з великою гарматою в руках та захотів взяти участь у шоу Meme Review відомого YouTube-блогера PewDiePie, в якому хлопець оцінює меми. Виявилося, що винахідник не жартував.

На днях на ютуб-каналі Пьюдіпая з'явився випуск Meme Review з Ілоном Маском. Фелікс Чельберг (він же PewDiePie), вирішив пожартувати і назвав відео «Will Smith Hosts Meme Review» (Вілл Сміт на Meme Review). Але замість цього у випуску з'явився Ілон Маск, який разом з творцем «Ріка і Морті» Джастіном Ройландом трохи більше п'яти хвилин ставив оцінки мемам.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мем про Локі допомагає користувачам мережі вийти сухими з води

Користувачі Reddit перетворили кадр з фільму «Тор: Рагнарок», в якому Локі заявляє правителю чужої планети, що ніколи раніше не зустрічав Тора, на новий крутий мем. Він дозволяє розповісти про що завгодно: від безглуздих моментів у кіно до типових для сім'ї ситуацій.