Андреас Антон і Міхаель Шече – вчені з Інституту прикордонних областей психології та психічного здоров'я у Фрайбурзі. Вони випустили книгу-посібник спільного авторства під назвою "Суспільство інопланетян – введення в екзосоціологію" ("The Alien Society - Introduction to Exosociology"). У ній вони описали пристрій теоретичних позаземних форм життя і небезпеки, яку вони представляють.

На думку професора Шече, лише людиноподібні інопланетяни, яких суспільство побудоване на засадах капіталізму, представляє реальну загрозу знищення людства. Вони мають щось спільне з людьми – бажання підкорювати Всесвіт.

Мабуть, інопланетяни-капіталісти раніше, ніж земляни зможуть влаштуватися на інших космічних тілах і залишити там свої технології для стеження. Людини, якого до них добереться, очевидно, зацікавить знахідка. Він принесе її на Землю, щоб детально дослідити в лабораторіях. А у інопланетянина-капіталіста буде інший сценарій розвитку. Надрозуми якоїсь-небудь Альфа Центаври можуть помістити знахідку в систему самознищення, що підірве приблизно чверть Землі.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це тільки один з п'яти можливих сценаріїв небезпеки, які виходять від позаземних форм життя. У кожній з версій знищення людства боротьба людей з прибульцями нагадує так звані "розборки Бембі і Годзілли". І Бембі тут – це Земля. Щоб хоча б тимчасово забезпечити безпеку вчені планують скласти звернення до ООН. Вони хочуть попередити всіх про небезпеку, а також попросити про створення акта, який заборонятиме особам, групам, компаніям та іншим спільнотам вчених відправляти сигнали в космос з метою зв'язку з іншими цивілізаціями.

Раніше "Знай.ua" розповідав: замаскований під комету НЛО підібрався до Землі

Читайте також: прибульці з Нібіру створять на Камчатці базу для захоплення Землі, що війни не уникнути. Названа приблизна дата вторгнення – 23 лютого

Як повідомлялося, гігантський астероїд несеться до Землі на шаленій швидкості. Рівень загрози шокував експертів