Скотт Уорінг і Джон Діккенс - відомі уфологи. Вони повідомили, що 2019 рік стане вирішальним у битві за нашу планету, ніж насторожили багатьох конспірологів і футурологів. Експерти припустили, що прибульці створять базу на Камчатці.

Раніше частини бази інопланетян вже були виявлені в Японії і Владивостоці. Вважається, що саме тут інопланетяни влаштуються для проведення дослідження людства. Під час створення бази на Камчатці був землетрус сіло1 в 4.5 бала за шкалою Ріхтера. Така ж магнітуда спостерігалася в Бразилії, Японії та Чилі. Це говорить про симетричність території в співвідношенні на земній кулі.

Розташування південного і північного магнітних полюсів - відмінна можливість вдалого розташування бази. До того ж, на Камчатці проживає досить мало людей. Тому прибульці зможуть захопити півострів без особливого опору. Експерти склали карту місць, в яких можуть розташовуватися бази інопланетян. Названа ймовірна дата вторгнення - 23 лютого.

Війна за Камчатку може тривати кілька місяців. Один з британських уфологів повідомив, що прибульці будуть пробиратися від півострова в Китай і США. Після захоплення могутніх країн позаземні істоти займуться встановленням контролю над політикою, економікою і культурою.

Підтвердженням вторгнення інопланетян є землетрусу в області розташування прибульців з Нібіру, ​​виникнення зомбі-оленів і черв'яків-мутантів, а також катаклізми, які раніше не відбувалися на Землі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Наукою поки не підтверджено існування Планети Х. Але уфологи вважають, що Нібіру може виявитися невидимою для людського техніки завдяки поляризаційні наявності сфери навколо поверхні планети.

Раніше портал "Знай.ua" писав: інопланетяни повернулися на Землю, щоб забрати своїх нащадків

Читайте также: замаскований під комету НЛО підібрався до Землі

Як повідомлялося, інопланетяни використовують вбивчу планету Нібіру для знищення людства