Вода, особливо свята, здатна зберігати в собі информацию. Люди з давніх часів використовують святу воду у багатьох обрядах і змови, покращуючи здоров'я, позбавляючись від негативного впливу, а також залучаючи в життя удачу, любов і багатство.

Як заговорювати воду

Для ефективності змови на воду необхідно правильно його вибрати, а для цього в жодному разі не можна плутати змови з православними молитвами.

Слід пам'ятати кілька простих правил:

Важливо думати тільки про хороше в момент прочитання, в іншому разі ваші слова і прохання не набудуть сили. Важливо завчити і читати слова змови не з листка, а з пам'яті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Вода заговорюється строго в самоті, без сторонніх людей в приміщенні.

Будь-який обряд і змова повинен знаходитися в таємниці, і краще нікому про нього не розповідати.

Якщо хоч одне правило буде порушено, замовляння можуть не подіяти або будуть наділені меншою силою, що призведе до зворотного результату.

Змова на кохання

Свята вода допомагає залучити в життя любов і щастя, але необхідно пам'ятати, що помисли в момент проведення обряду повинні бути чистими, а змова не повинен нести шкоди.

Змови на любов на святу воду вважаються найдієвішими. Для здійснення цього обряду вам знадобиться свята вода в будь скляній ємності. Підготувавши її, прочитайте слова: "Я заговорюю водичку на любов, нехай на моєму шляху зустрінеться мені щастя. Хай ніжність і ласка постукають в мій дім, нехай все перетвориться на казку. Нехай полюблю я, нехай полюблять мене".

Після прочитання змови слід умити обличчя заговоренной водою.

Замовляння на гроші

Кожна людина мріє жити в достатку, не маючи потребу в грошах. Попросити про багатство і процвітання можна у святої води, заговоривши її на гроші. Для здійснення обряду найкраще підійде свята вода, взята саме в храмі, але набрана з колодязя або природного джерела в Хрещення теж може підійти.

Візьміть ємність зі святою водою, поставте перед собою і прочитайте слова:

"Я прошу не про щастя, не про захист, а не про здоров'я, я хочу багатства і процвітання. Як ця водиця набрана була, так і гроші рікою потечуть в мій будинок. Я притягую до себе всі гроші світу, і слово моє на століття".

Нагадаємо, проходили підліткові роки в давнину. В спробах дожити до повноліття.

Як повідомляв Знай. ua, дитина починає жити окремо: поради, які допоможуть батькам не впасти у відчай. Болючий синдром спорожнілого гнізда".

Знай. ua писав, що потужна батьківська молитва: захистить дітей на відстані. Батькам на замітку.