26 лютого жителі деяких вулиць Дніпра залишаться без світла. Відключення енергопостачання пов'язано з проведенням ремонтних робіт у місті.

Без електрики тимчасово залишаться мешканці трьох районів Дніпра. Про це повідомляє прес-служба ДТЕК Дніпровські електромережі.

Ось список адрес, де тимчасово не буде світла:

АМУР-НИЖНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОН:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
  • вул. Передова, 1 — 103;
  • вул. Каляєва, 58 — 92, 63 — 91.

САМАРСЬКИЙ РАЙОН:

  • вул. Зеленоградській, 1 — 85, 2 — 116;
  • вул. Прибережна, 1 — 23, 2 — 30, 34;
  • вул. Галича Олександра, 1 — 81, 2 — 54;
  • ПАТ «Дніпрогаз», катодна станція.

СОБОРНИЙ РАЙОН:

  • вул. Сергія Єфремова, 3 — 9, 4, 8 — 10, 11, 13, 21;
  • Крутогірна узвіз, 1.

Нагадаємо, що завтра по всьому Дніпру відключать світло: повний список вулиць.21 лютого на деяких вулицях міста Дніпра буде вимкнено світло. Пов'язано це з проведенням ремонтних робіт. На день без електрики залишаться мешканці п'яти районів міста. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕК Дніпровські електромережі.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Добу без світла: як одесити переживають природну катастрофу.Відключення торкнулися Біляївський, Болградський, Захар'євський, Іванівський, Ізмаїльський, Кілійський, Подільський та Ренійський райони. Досі немає світла в Біляївці і в селі Жовте (Іванівський район). Відновити електроенергію обіцяють сьогодні до 17-18 години.

"Знай.uа" частина Львова залишиться без води і світла: ні помитися, ні одягнутися.Львів залишиться без світла. "Львівобленерго" проводить плановий ремонт електричних мереж. Сьогодні, 22 лютого, жителям деяких вулиць Львова варто запастися свічками. Прес-служба "Львівобленерго" повідомляє, що з дев'ятої ранку до п'ятої години вечора двадцять другого лютого тимчасово буде призупинено электроподача