Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким найбільше притаманні такі риси характеру, як черствість і байдужість по відношенню до оточуючих.

Скорпіон

При першому знайомстві багато представників цього знаку Зодіаку здаються цілком доброзичливими. Проте посмішка найчастіше виявляється далеко не щирою - за нею ховається цинічність, самовпевненість і зневага до будь-якої думки, яка хоч трохи відрізняється від їх позиції.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Романтичні відносини для Скорпіонів - це спосіб виплеснути пристрасть, яка в іншому випадку просто спалить їх душу. Зв'язок з представником цього знаку гороскопу, як правило, перетворюється на вічні бої і протистояння, які вимотують партнера. Сам же Скорпіон вийде з цих відносин як ні в чому не бувало.

Близнюки

Часто виявляється оманливим перше враження і про Близнюків. Спочатку представники повітряної стихії здаються компанійськими, веселими, емоційними. Але за милим фасадом більшості Близнюків криється серцева черствість.

Багато Близнюків не вміють довго бути у стосунках. Швидко знаходячи нового товариша, вони так само легко з ним прощаються, не відчуваючи докорів сумління з цього приводу. Те ж можна сказати про романтичну сферу. Почуття багатьох персон, народжених під цим знаком гороскопа, легковажні. Ні до чого не зобов'язуючий роман для них краще, ніж серйозний і перспективний союз. Нерідко у відносинах Близнюки йдуть на зраду.

Діва

З усієї зодіакальної лінійки люди, народжені під знаком Діви, відрізняються найбільшою самодостатністю. У багатьох вона переходить в черствість. Одвічний педантизм, властивий Дівам, зазвичай охоче поширюється не тільки на роботу і побутову сферу, але й на романтичні стосунки.

Нерідко Діви, як чоловіки, так і жінки, намагаються керувати у відносинах. Будь-який відступ від правил, які встановили самі ж представники цього знака зодіаку, сприймається ними, як нечувана зухвалість.

Душевну черствість багато представників Землі зводять в принцип, з яким ідуть по життю. Скарги і проблеми інших людей (часом навіть другої половинки) якщо вони і вислухають, то відсторонено, швидко перевівши розмову на свою персону. Діви так ревно оберігають себе улюблених від будь-якого роду потрясінь, що не проти стати черствими, а то й залишитися одинаками - тільки б не заробити елементарний головний біль.

Нагадаємо, астрологи стверджують, що ці знаки Зодіаку закохуються сильніше, ніж інші готові робити все для коханої людини.

Як повідомляв раніше Знай.ua, астрологи назвали знаки Зодіаку, які не бачать кордонів у відносинах.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи склали гороскоп для усіх знаків Зодіаку на найближчий тиждень.