Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей ранок. Смійтеся над мемами від Знай.uа самі і показуйте друзям.

Відкриті басейни з видом на російський треш

У мережі набрали популярність фотожаби, на яких вид з модних відкритих басейнів замінено на типові краєвиди російських провінційних міст. Виглядає досить сумно.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Один з користувачів навіть створив телеграм-бот, який додає розкішні відкриті басейни на будь-які фото.

Стьопи більше немає

У мережі жартівливо оплакують загиблого хом'ячка з популярного YouTube-каналу "Сливки-шоу".

Російський ютюб-каналу SlivkiShow один з найпопулярніших у російськомовному сегменті. Він існує з 2012 року і нараховує близько 12,7 підписників. Головна зірка каналу - це симпатична кішка на ім'я Кукі, від імені якої творці показують різні пізнавальні ролики. До недавніх пір у кадрі також з'являвся хом'як на ім'я Стьопа, але 8 лютого 2019 на каналі з'явилося відео "Стьопи більше немає". У ньому автори розповіли про смерть загального улюбленця.

За 2 тижні відео подивилися більше 800 тисяч разів, під роликом з'явилося безліч співчуваючих коментарів.