Деякі ситуації змушують нас лестити і лицемірити. Однак у нас завжди є вибір. Архетипи знаків зодіаку, допомогли зрозуміти, які з них могли б включити підлабузника і навіть "не кривитися".

Терези

Цей знак вважається найдипломатичнішим. Йому властиво поводитися так, щоб не викликати напругу оточуючих, згладжувати гострі кути. Терези стежать за тим, що говорять, рідко дозволяють собі сказати комусь в обличчя непривабливу правду. У цьому, безсумнівно, є і плюси, і мінуси. Але сьогодні ми говоримо про мінуси.

Підлабузництво Терезів включається тоді, коли назріває протистояння. Їм зручніше, коли неприємна ситуація вирішується без їх участі, а поки вона не вирішилася, Терези зовсім не показують своє невдоволення тому, хто є її причиною. Навіть навпаки — мило посміхаються, посилено дякують і відважують компліменти. При цьому запросто лають ту людини за очі і обговорюють за спиною в негативному ключі. У страху отримати несхвалення і викликати іскру конфлікту Терези легко включають підлабузників і лицемірів.

Близнюки

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Не сказати, що Близнюки бояться конфліктів. Якщо Терези лицемірять і запобігають зі страху конфліктів, то у Близнюків немає такої мети — цілі убезпечити себе. Цей знак дуже багатогранний. Він славиться своїм умінням знаходити спільну мову з усіма. Близнюки прагнуть мати безліч зв'язків і дружити з усіма. Кожен раз вони повертаються своєї потрібною стороною і виглядають при цьому абсолютно щирими. Близнюки знають, як з ким говорити, коли говорити, і про що. Це підлабузники і пристосуванці від природи, які часто роблять все це "на автоматі", зовсім не маючи на увазі будь-яке зло.

Скорпіон

Взагалі, Скорпіону властиво бути чесним і прямолінійним. Іноді він здається таємничим і незрозумілим, але в здоровій обстановці ніколи не вдасться до підлабузництва — вже хто-хто, а Скорпіон точно не боїться протистояння і конфліктів, і навіть не проти розпалити парочку — для бадьорості духу. Однак також Скорпіон — майстер ігор і маніпуляцій. Яким шляхом Скорпіон підведе свою жертву до здійснення відплати — одному йому відомо. Але коли він прикидається "кошеням" і поводиться з вами неймовірно гарно і догідливо, варто напружитися — швидше за все, ви чимось йому не догодили, і надалі вас чекає розплата.

Діва

О, як противні Діві всі ці маніпуляції і лицемірство. "Не кривитися" їй в цьому випадку дуже складно. Діва розумна, і вважає за краще діяти так, щоб взагалі не потрапляти в незрозумілі хитрі ситуації. До догоджання і підлещування Діва вдається тільки в одному випадку — коли інших шляхів отримання бажаного не залишилося.

"У неї досить стриманості, щоб потерпіти небажану персону і побути "хорошою", — якщо, звичайно, це тимчасова незручність. Розважлива Діва розуміє, коли гра варта свічок. Але їй також вистачить рішучості все кинути і піти, якщо проявляти послужливість і терпіння невигідно."

Нагадаємо, улюбленці фортуни в березні за знаком Зодіаку. Березень стане вдалим для цих знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай.ua, ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Також Знай.ua писав, з якого знака Зодіаку вийде найкраща матуся. Вони живуть для того, щоб вам було добре.