Астрологи склали гороскоп на березень 2019 року для усіх знаків Зодіаку.

Про те, на які моменти варто звернути особливу увагу астропсихолог Валентина Віттрока, пише ТСН.

2 березня. З близькими людьми можуть виникнути деякі протиріччя в спілкуванні. Проявіть терпіння.

5 березня. Від цього дня й до 28 березня триватиме зворотний рух Меркурія. Ця планета відповідає за спілкування та зв'язки людей на всіх рівнях. Тому в цих сферах можливі проблеми.

гороскоп
гороскоп

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

6 березня. Астрологи застерігають, що цього дня не варто приймати серйозних рішень та будувати певні плани на майбутнє. Рекомендується відмовитися від вживання алкоголю та ліків.

7 березня. Уран переходить з знака Овна в знак Тельця, де пробуде сім років, і це говорить про те, що рівень агресії в суспільстві, який спостерігається в останні роки, поступово буде знижуватися, а значить, всі ми станемо трохи добрішими.

8-9 березня. Місяць, який йде по знаку Овна, може принести підвищену емоційність і ймовірність фінансових помилок.

10-12 березня. У дні варто почати якусь справу, яка займе у вас тривалий проміжок часу. Щоправда, швидкого результату чекати не варто. Це також дні підвищеного травматизму, коли варто бути обережними за кермом і під час занять екстремальними видами спорту.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку
Гороскоп

13-14 березня. Розташування зірок на небі - зокрема, взаємодія Марса в знаку Тельця і Сатурна зі знаком Козерога - сприятиме підвищеної активності, особливо це стосується бізнесменів і політиків.

21 березня. Особливо чесними з самими собою потрібно бути журналістам і пропагандистам всіх мастей.

23-25 березня. Під час руху Місяця по знаку Скорпіона не рекомендується робити великі покупки і складати довгострокові плани.

27 березня. День, коли Юпітер "в гостях" у родинному йому знаку Стрільця, вдалий як для нього, так й інших сонячних знаків - Овна і Лева.

28-29 березня. У ці дні може відчуватися поганий настрій. Втім, є і привід для оптимізму - вихід Меркурія з ретроградною стадії поверне гармонію у відносини. 30-31 березня. Місяць у знаку Водолія обіцяє не тільки зміну погоди - потепління - але і бажання пожартувати над собою та іншими.

Нагадаємо, що ми писали "Ці жінки хочуть забрати у вас чоловіка: топ небезпечних коханок за знаком Зодіаку".

Як повідомляв "Знай.ua", ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Також "Знай.ua" писав, з якого знака Зодіаку вийде найкраща матуся. Вони живуть для того, щоб вам було добре.