Якщо ви «за» рівноправність і шукаєте найкращі привітання в прозі для коханої дівчини, мами, бабусі чи дружини, тоді наша добірка допоможе висловити свої почуття. І передати глибину душі по відношенню до дорогих вашому серцю жінок. Тут ви також знайдете найкрасивіші смс, тости та листівки тітці, вчительці, свекрусі, хрещеній, подрузі, колегам, тещі, сестрі. Нехай красиві побажання втілюються в реальність! І жінки розквітають, як перші весняні квіти!

Привітання мамі й бабусі: короткі, довгі, листівки

Безсумнівно, мама й бабуся - це найближчі люди у вашому житті. Висловіть подяку дорогій серцю жінці за проявлені турботу, любов та увагу. Згадайте, хто вас навчив писати, читати, робити перші кроки? А ще всі мами та бабусі дуже смачно готують. 8 Березня ви можете сказати такі теплі слова:

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Моя люба матуся! Ти так смачно готуєш, що просто пальчики оближеш! Твої млинці, оладки, пиріжки та котлетки найсмачніші! Спасибі тобі за твою працю. Ти завжди хочеш мені тільки добра й щастя, тому я сьогодні теж хочу порадувати тебе своєю кулінарією. Відпочинь трохи хоча б у цей прекрасний весняний день. Адже ти і так весь час, як заводна. Відпочивай побільше! Я постараюся тобі допомагати у будь-якій роботі. Будь життєрадісною, доброю, милою та ніжною! Знай, що я тебе дуже сильно люблю.

Бабусю! Бажаю тобі добра й благополуччя! Нехай у твоїй душі квітне бузок! Ти мене розуміла, часто приходила на допомогу. Із роками я все більше починаю усвідомлювати, що ти для мене зробила дуже багато. Нехай кожен новий день приносить тобі тільки радість! Дякую за підтримку. Бажаю, щоб усі твої світлі надії виправдалися!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мамусю, ти для мене завжди найвроливіша й найкраща! Прости за заподіяні кривди. Незважаючи на все, щоб не трапилося, ти для мене - найкраща мама! Люблю тебе, ціную і бажаю тільки всього самого світлого: добра, миру та здоров'я. Нехай пахне в твоїй душі весна! І якщо з'являться в очах сльози, то тільки від щастя!

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Якщо в моїх руках раптом опиниться чарівна паличка, я попрошу її подарувати тобі щастя й здоров'я. Хочу, щоб в твоєму житті ніколи не було місця для смутку й печалі.

Бабусю, люба! Ти ніколи не дорікнула мене нічим, так часто бувала поруч і допомагала мені. Ти в мене ще така молода, енергійна та квітуча! Нехай весна дарує тобі свою ніжність! Нехай ніщо не ранить твоє золоте серця! Ти найдобріша і найщиріша людина. Зі святом! Не знай печалі, проблем і втоми!

Нехай щедрість твоєї душі осяває все навколо! І світ навколо тебе стає ще ліпшим і кращим. Коли я стану чарівником, ти обов'язково будеш купатися в щасті, любові оточуючих та розкоші!

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Зі святом! Нехай виблискують радістю твої гарні добрі очі! А на твоїх устах сяє сонячна посмішка! Бажаю, щоб усе те тепло, яке ти дарувала оточуючим, повернулося до тебе сторицею. Нехай твоя душа світиться від щастя! Будь здоровою і радісною! Більше ніжності й романтики в твоєму житті!

Прийшов час сказати теплі слова коханій дружині. Можливо, вам не завжди вистачало на це часу? Ви розумієте, що слів «я тебе кохаю» вже недостатньо? Тоді варто порадувати кохану половинку ніжними словами, передати їй свої почуття та емоції.

Ніжні почуття й щирі слова: проза для коханої дружини

Нехай милі дами радіють не тільки весняному сонечку, а й приємним словами з боку чоловіка. Висловити свою повагу коханій дружині ви можете наступними словами в прозі:

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

8 Березня - світле і незвичайне свято. У цей день я хочу сказати тобі, кохана, про те, що щасливий, маючи таку прекрасну половинку поруч. Ти для мене - найпрекрасніша дружина! Сьогодні на тебе чекають квіти, сюрпризи й подарунки. Бажаю, щоб їх у твоєму житті було якомога більше! Нехай і надалі ти продовжуєш дивувати мене своєю красою і чарівністю. А я, в свою чергу, зобов'язуюся дивувати тебе черговими приємними несподіванками.

Мила моя дружина! Не переймайся через дрібниці! Нехай весна живе у твоєму серці! Будь жіночною, красивою і просто чарівною! Я постараюся оточити тебе своєю турботою і увагою, щоб ти посміхалася якомога частіше!

Оптимізму тобі, неповторності й чарівності! Нехай утвоєму житті буде тільки все найпрекрасніше! Бажаю на твоєму життєвому шляху прямої дороги без ям і вибоїн, поворотів щастя і приємних сюрпризів! Намагайся ніколи не думати про погане та знаходити в житті тільки все найпрекрасніше!

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Хочу побажати, щоб кожен новий день був для тебе приводом для нової радості! Ти гідна найкращого! Ти - моя королева, і я буду намагатися відкривати для тебе всі двері щастя. Нехай все навколо тебе оживає й розквітає!

Приємних слів чекають на свою адресу всі дами без винятку. Які ж слова подяки можна сказати вчителеві або начальниці коротко? Як висловити свою вдячність і подарувати їм позитивні емоції?

Офіційні привітання начальницям, вчителям

Давайте радіти прекрасному весняному дню, вільному від турбот, рутини й роботи! Даруйте не тільки подарунки та квіти милим жінкам, а й гарні привітання в прозі.

Крім мам і бабусь важливе місце в житті кожної людини, як правило, займають вчителі. Багато з них турбуються, прикладаючи зусилля, щоб виростити гідних учнів. Якщо ви хочете привітати вчителя душевними словами в прозі, тоді висловіть подяку офіційно:

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Ви - наполеглива, активна й уважна! Ми вдячні за вашу працю. Хочемо побажати терпіння і талановитих слухняних діточок. Ви для нас - найкращий педагог. Нехай світло і добро панують навколо Вас! Залишайтеся завжди такою ж життєрадісною, оптимістичною і сонячною!

Міцного Вам здоров'я та юнацької легкості, бійцівської витримки і чудових вихованців! Щоб у клас ви влітали лише на крилах щастя! Захоплюйте дітей і надалі цікавими завданнями. Нехай учні та батьки Вас цінують, люблять, поважають!

Хочемо подякувати Вам за працю й терпіння. Ви оберігали дітей від помилок, опікали їх, намагалися оточити добротою і мудрістю. Спасибі за те, що Ви - чесний, дбайливий, щирий і чуйний вчитель! Нічого, що Ви суворі й вимогливі, зате видно результат! Нехай ніякі негаразди не завадять Вам! Ви - професіонал своєї справи. Сил і радості, поменше бешкетників і міцних нервів!

8 Березня - той день, коли не варто скупитися на теплі та щирі слова для начальниці. Ви можете привітати її від щирого серця прозою:

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Ви - наш мозковий центр і лідер. У сонячний весняний день хочеться побажати Вам добра і щастя, натхнення і позитиву, добрих відносин із партнерами. Будьте сильною, впевненою у собі, харизматичною та креативною! І нехай у колективі завдяки стабільності і процвітання компанії завжди панують взаєморозуміння та гармонія!

Енергією і позитивом Ви завжди дуже багаті. Нехай оптимізм і бадьорість не покидають Вас! Сьогоднішнє свято принесе душевний підйом, чудовий настрій і щастя! Легкого виконання будь-яких починань! Нехай із Вами пліч-о-ругу крокують по життєвому шляху здоров'я, успіх та щасливе особисте життя!

Прийміть у цей теплий день наші сердечні вітання. Нехай кожен робочий ранок починається з успіху та вдалих починань! А Ваші вечора будуть теплими, сімейними і затишними! Беріть завжди потрібний курс! А ми цілеспрямовано підемо слід за Вами, втілюючи поставлені завдання в реальність. Ділових успіхів Вам, весняного веселкового настрою і відмінної репутації!

Передати теплі слова привітань дівчинці або жінці можна й за допомогою смс. Надсилайте дівчаткам гарні листівки, даруйте жінкам чудові тости. 8 Березня – відмінна нагода, щоб висловити свою вдячність.

Короткі тости й смски для тещі, свекрухи, тітки, сестри, хрещеної, колегам, подрузі

Якщо ви - галантний джентльмен або уважна до своїх близьких особа, привітайте прекрасних жінок зі святом! Нехай вони цвітуть і пахнуть, розпускаються разом із вашими приємними словами, як перші весняні квіти.

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Будь тендітною і ніжною зовні, як первоцвіт, а всередині - стійкою й витривалою!

Нехай бутони щастя розпускаються в твоєму серці! І спогади про сьогоднішній день будуть найбільш хвилюючими і радісними!

Райдужного і барвистого життя, море емоцій і вражень! Весняних квітів і весняного щастя в душі!

Влаштовуй собі 8 Березня якомога частіше! Отримуй задоволення від життя та чоловіків!

Щасливого погляду, ніжності й чарівності! Даруй оточуючим своє тепло, щирість душі та відмінний настрій! Зі святом!

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

За вас, милі дами! Безкорисливого кохання, безтурботності й чудових яскравих моментів у житті!

Сюрпризів від коханого, казкових почуттів і ніжного ставлення з боку оточуючих!

Насолоджуйся чоловічою увагою без причини! Нехай у тобі живуть іскри радості та світла!

Ніжності пролісків, весни в душі, барвистості в серці!

Нехай підкошуються ноги від палкого кохання та пристрасті! Нев'янучої краси, постійної удачі, безцінних подарунків долі й позитивного настрою!

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Якщо - ви людина з тонким почуттям гумору і хочете підняти настрій прекрасній половині людства, безсумнівно, варто відправити прикольне привітання. Візьміть на замітку смішні побажання для подруги або будь-якої іншої жінки, що розуміє жарти. Нехай милі дами посміхаються якомога частіше!

Прикольні привітання із 8 Березня

Не будемо довго сперечатися про те, кому можна адресувати смішні привітання. Ви ж краще знаєте прекрасних жінок, які вас оточують. Оригінальні смішні побажання від хлопця, дочки, чоловіка, сина чи подруги теж можуть бути доречними. Вибирайте не тільки квіти й подарунки на 8 Березня, а й жарти:

Бажаю не тільки духів і квітів, а й побільше тобі компліментів! Фліртуй, кокетуй, нехай чоловіки будуть чумними від тебе!

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Полони своєю красою! Шукай і не знаходь у морі квітів своє ліжко!

Бажаю зустріти й покохати багатого гарного чоловіка! Нехай кохання тебе безмірно гріє. Спокійної радості, золотої зорі, першоцвітів із-під снігу!

Будь вільною, азартною, весняною! Квітів, цукерок і подорожей тобі! Будь обсипана тюльпанами і нарцисами! Нехай ти не станеш слугою-посудомийкою, а будеш справжньою принцесою або королевою для свого чоловіка!

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Не ламай нігтів, коли готуєш, а краще ходи до ресторану. Бажаю, щоб ти могла собі дозволити жити на широку ногу! Нехай чоловік буде дбайливим, із мільйоном у кишені!

Граціозності, норовистість і краси! Зачаровуй чоловіків собою, а не пловом, жарким, ковбасою ...

Бажаю, щоб ти їла лише найсмачніші дорогі продукти. При цьому ніжки були стрункими, а душа молоділа! Нехай шопінг складається вдало! Будь, як прекрасний ангел. Зачаровуй всіх навколо себе! Залишайся цікавою, неповторною і непередбачуваною!

Листівка з 8 березня
Листівка з 8 березня

Яскравої помади, гарної зачіски - будь легкою й гордою, красунею-павою! Нехай не зустрічаються в житті козли! Поруч буде тільки найнадійніший і найсильніший чоловік, який примножить твою красу!

Підвищення на роботі, щоб начальник не був злюка і грошей платив побільше! Здоров'я на віка, нехай не меркне ніколи твоя молодість і краса! Нехай щастя чекає тебе з ранку біля порога. Побільше квітів, пісень, радості та сміху!

Шкода, звичайно, що тільки раз на рік випадає можливість приділити милим жінкам більше уваги, адже вони наповнюють світ кольоровими фарбами. Давайте піднімемо келихи за прекрасних дам! Нехай вони залишаються квітучими та прекрасними! І насолоджуються чоловічою увагою без приводу й причини.