Гороскоп на тиждень ОВЕН

Цього тижня ви опинитеся в центрі уваги. Також ви з легкістю зможете залучити людей. Однак слід ретельно перевіряти всю інформацію. Це допоможе уникнути помилок.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня вам доведеться зайнятися турботами інших людей. Сприятливий час для пошуків нової роботи. У вас вийде довести собі та оточуючим людям, що ви здатні на багато чого.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

Цього тижня вам доведеться піти на ризик заради досягнення мети. Однак ви зумієте зосередитися і організувати інших. Перш ніж давати обіцянки, слід подумати про наслідки.

Гороскоп на тиждень РАК

Цього тижня не допускайте необачних вчинків. Недоброзичливці знають ваші вразливі місця, тому будьте пильні. Рухатися вперед без урахування попереднього досвіду не слід.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

Цього тижня відрядження і робочі поїздки будуть успішними. Однак, щоб не стати жертвою інтриг і пліток, вам доведеться проявити обережність під час ділових знайомств.

Гороскоп на тиждень ДІВА

Цього тижня в діловій сфері на вас чекають перешкоди. Начальство покладе на вас великі обов'язки. Якщо хочете розвитку в кар'єрі, не перекладайте відповідальність на колег.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

Цього тижня вам відкриються перспективи на роботі. Багато чого з того, що колись здавалося незрозумілим і заплутаним, тепер стане ясним і очевидним. У четвер на вас чекає приємний сюрприз.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

Цього тижня ваша занижена самооцінка завадить діловій активності. Однак сидіти склавши руки точно не доведеться. Це ідеальний час для того, щоб почати ремонт у будинку.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

Цього тижня вас роздиратимуть протиріччя, тому ви не зможете швидко прийняти потрібне рішення. У складній ситуації варто діяти самостійно, інакше удача відвернеться від вас.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

Цього тижня ваше прагнення самоствердитися зіграє з вами злий жарт. Постарайтеся працювати в команді. Упертість може не дати скористатися новими можливостями.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

Цього тижня головне не перегнути палицю, намагаючись налагодити справи на роботі. Ви швидко знайдете рішення цих проблем. Уміння тримати язик за зубами врятує від непотрібних конфліктів з рідними.

Гороскоп на тиждень РИБИ

Цього тижня ви зможете втілити в життя найзаповітніші бажання. На службі будете впевнено відстоювати свої інтереси. Вільний час краще провести з близькими людьми.