Астрономи-любителі отримали страшне попередження від інопланетних представників. Гуманоїди повідомили про наближення катастрофи, неймовірно небезпечною для людства.

Уфологи переконані, що 8 березня Нібіру зіткнеться з Землею. Це стане своєрідним подарунком для людства від аннунаків з таємничої планети на міжнародний жіночий день.

Користувачі мережі опублікували безліч роликів, на яких продемонстровано таємничі об'єкти на небі. Приміром, наприкінці лютого жителі Канади помітили великий великий куля. Під час їзди на автомобілі люди зняли його і оприлюднили ролик в Інтернеті.

Представники квазинауки заявили, що ці відео є доказом того, що між Землею і Нібіру стрімко скорочується відстань. 8 березня людство отримає від гуманоїдів подарунок, і їх існування на Блакитній планеті припиниться.

Популярні новини зараз
Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Уфологи розповіли, що зовсім недавно люди отримали сигнал від інопланетян. Прибульці з Нібіру збираються знищити все людство. Це дає чітко зрозуміти, що таємнича планета – це не просто космічне тіло, яке рухається до Сонячної системи. Ймовірно, на ній мешкають гуманоїди і управляють нею.

Професійні астрономи не підтримують гіпотезу про існування Планети Х і навіть спростовують її. Вони впевнені, що космічний об'єкт просто не може переміщатися по траєкторії, яка описується в древніх текстах. Тому розповіді з шумерських трактатів – це просто вигадка, яка нічого спільного з дійсністю не має. Уфологи ж дотримуються протилежної точки зору. Вони впевнені, що кінець світу скоро настане, і його не уникнути.

Раніше "Знай.uа" писав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу: жити залишилося 10 місяців

Читайте також: звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про Кінець світу збувається. Віруючі по всьому світу б'ють тривогу

Як повідомлялося, гуманоїдам довелося відкласти кінець світу через те, що Нібіру потрапила в аварію. 8 березня Апокаліпсис не відбудеться