Довгі вихідні в березні – хороша новина для кожної дівчини. Це можливість поїхати кудись, отримати нові емоції і, звичайно, провести час зі своїм коханим. Ми зібрали кращі варіанти відпочинку для всієї родини на 8 березня.

Як відсвяткувати 8 березня: рекомендації для неї

  1. Не думайте, що всю підготовку повинен здійснювати чоловік. Ви повинні коректно направляти його, підказувати, говорити про свої бажання. Тоді у свято буде вкладено більше душевних та інтелектуальних сил.
  2. Подбайте про подарунок. Якщо ви в черговий раз не хочете отримати гель для душу або флакон духів, то варто проявити винахідливість і підказати йому про свої бажання.
  3. Будьте вдячною. Навіть якщо чоловік не влучив у ціль і не подарував довгоочікуваний подарунок, не варто засмучуватися і ображатися. Будьте вдячною за будь-яку спробу влаштувати вам свято, і наступного разу йому захочеться зробити більше!

Як відсвяткувати 8 березня: рекомендації для нього

  1. Складіть план. Тонко поцікавтеся у свій коханої, як би вона хотіла провести 8 березня – по-домашньому або у великій компанії? Так буде простіше підібрати розваги.
  2. Програма на весь день. 8 березня варто повністю присвятити своїй дамі. Наприклад, ранкова кава в ліжко – любовне зізнання – подарунок – денна розвага – вечірній похід в ресторан.

Як цікаво відсвяткувати 8 березня з дівчиною: куди поїхати

Зимові розваги

Якщо в цьому році ви все ще не каталися на лижах або сноубордах, то у вас є останній шанс зробити це. Тим більше, що відпочинок в березні часто потрапляє під акції та різні розпродажі. Житло коштує дешевше, а людей на трасах менше. Дістатися до Карпат можна на власній машиною або поїздами. Якщо вибираєте другий варіант, рекомендуємо подбати про квитки заздалегідь.

лыжи

Карпатські краєвиди

Якщо зимовий екстрим – це не ваше, а душа вимагає романтики, то ідеальним місцем святкування 8 березня стануть Карпатські гори. Ранньою весною в Карпатах і на Закарпатті можна помилуватися цілими килимами з ранніх квітів.

Романтика в Кам'янці-Подільському

Кам'янець-Подільський одне з найстаріших міст нашої країни! У ньому знаходиться більше сотні історичних пам'яток, які є відображенням історії семи народностей, які живуть в цьому місті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На кожному підйомі міста ви знайдете чудові статуї оленів, які, за повір'ям, охороняють місто. Однак найбільше враження справляє фортеця. Вона прекрасна як у денний, так і вечірній час.

Каменец-подольский

Як відзначити 8 березня: сімейний вечір

Якщо ви замужня і хочете провести це свято в тихому сімейному колі, то варто залишитися вдома. Нехай ваш чоловік приготує вечерю, прикрасить квартиру квітами. Запросіть у гості своїх родичів. Організуйте теплий і душевний прийом для всієї родини.

Як відзначити 8 березня в офісі?

На роботі святкування 8 березня найчастіше зводиться до нудного вручення подарунків. Але якщо ви хочете відмовитися від застарілих традицій і порадувати своїх співробітниць оригінальністю, то ось декілька порад, як це зробити.

Напередодні свята розкладіть на столах співробітниць невеликі презенти. Повірте, цим ви справите фурор в жіночому колективі. Адже день почнеться вдало, і святковий настрій не покине жінок до самого вечора.

Після закінчення робочого дня, свято можна весело відзначити всім колективом прям в офісі. Організуйте невеликий фуршет: приготуйте канапе, тарталетки, легкі закуски з фруктів і овочів. І, звичайно, ніяк не обійтися без святкового шампанського.

Хочете створити святкую атмосферу в колективі? Будьте оригінальні: замість нудних тостів підготуйте прикольну сценку, пісню або навіть танець. Програму вечора можна урізноманітнити іграми та конкурсами.

Не забудьте прикрасити офіс кулями, іграшками, скласти яскраве привітання і зустріти вранці жінок з піснями, танцями, віршами та букетами квітів.

8 березня завжди можна відсвяткувати за межами офісу. Запросіть колектив сходити в боулінг, кіно або ресторан. А можна поїхати на екскурсію.

8 марта

Як відсвяткувати 8 березня самотній дівчини

Якщо у вас немає пари, то не турбуйтеся, адже жіноче свято можна добре відзначити і на самоті.

Шопінг

Це відмінний спосіб порадувати себе і оновити свій гардероб. Ще один аргумент на користь шопінгу – в цей час магазини часто влаштовують грандіозні розпродажі. А можна захопити з собою подруг, щоб процес був ще веселіше.

шопинг

Відпочинок на природі

А як на рахунок пікніка з подругами? Нехай на вулиці ще далеко не літо, зате у вас є можливість насолодитися першими сонячними днями і подихати свіжим повітрям. Не забудь тепло одягнутися, прихопити зігріваючі напої, закуски і, звичайно, гарний настрій.

Ось ще кілька варіантів, як незвично провести 8 березня: піти на каток, боулінг або аквапарк.

СПА

8 березня – саме час влаштувати собі невелику відпустку і вирушити в салон краси або СПА-центр. Створіть комфортні умови для свого тіла в це свято. Тим більше, в такий заклад можна піти не тільки поодинці, але і удвох з чоловіком, і навіть всією сім'єю з дітьми.

СПА

Як відзначити 8 березня, якщо ти одна

Багато самотніх жінок цікавляться, як правильно відзначити 8 березня однієї. А ми знаємо – це свято потрібно присвятити себе. Наприклад, можна сходити в салон краси або в кіно на гучний фільм «Зелена книга». Але якщо тобі не до душі всі ці святкові веселощі, то сприймай 8 березня просто як додатковий вихідний.

Якщо ж 8 березня йти нікуди не хочеться, а святковий настрій присутній, то ось тобі порада: запроси до себе в гості своїх подруг та організуй тематичну вечірку. А для це всього лише потрібно: придумати яскраву тему, замовити піцу або суші і купити алкоголь. І, звичайно, не забудь про караоке і танці.

Краще в колі сім'ї

А як на рахунок того, щоб провести жіночий день разом з мамою? Првідай рідних, подаруй мамі презент і залишися на весь день з нею. Твоя увага порадує її більше, ніж чиясь ще.

Як креативно відсвяткувати 8 березня з дружиною

Якщо ви хочете прикольно привітати свою половинку з жіночим днем, то ми пропонуємо влаштувати фотосесію для своєї коханої. Купіть їй гарну сукню, попросіть майстра зробити макіяж та зачіску. Повірте, цей день ви не забудете ніколи!

8 марта

Як можна відзначити 8 березня оригінально?

Поки більшість дівчат викладають в інстаграм тортики і квіти, ви можете зайнятися підготовкою свого тіла до літнього сезону. А 8 березня саме час почати! У жіночий день організуй собі смачний, але здорове і корисне свято: з самого ранку зроби зарядку, випий смузі, прийми душ і сходи в тренажерний зал. Після цього ти точно будеш пишатися собою: поки інші тільки обіцяють взятися за свою фігуру, ти вже щосили прагнеш до краси і здоров'я.

Ралі

Щорічно 8 березня проводиться гучна подія – жіноче ралі. Однак якщо в минулих роках захід проходив в Києві, то в 2019 році право проводити заїзд перейшло Одесі. Всі бажаючі зможуть взяти участь. Захід проводиться, щоб привчити всіх водіїв і пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху.

Старт заїзду відбудеться на Приморському бульварі. Реєстрацію слід пройти заздалегідь, так як кількість місць обмежена.