Вже з 6 березня планета Уран увійде в зодіакальний знак Тельця на найближчі 7 років. Уран – планета несподіваних оновлень, реформ та революцій. Телець – знак ресурсів, фінансів, матеріальних благ. Що чекає на кожний знак Зодіаку, розповіла астролог Марина Скаді.

Овен

Попередні 7 років Уран був у вашому знаку Зодіаку, вніс у ваше життя дуже багато змін, але результат їх ви будете відчувати, як раз, в роки його проходження по знаку Тельця. Вам доведеться відмовитися від застарілих правил. У вас з'явиться можливість вирватися із загальної маси, сформувати у оточуючих нову думку про себе.

Телець

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У вас будуть найкрутіші життєві повороти. Доведеться забути про спокійні періоди та розмірений спосіб життя. При такому підході легше пройдуть для вас найближчі 7 років. Вам варто переглянути своє ставлення до фінансів та інших матеріальних благ, оскільки ці роки навряд чи обійдуться без хаосу у сфері грошей.

Близнюки

Близнюки одні з небагатьох, для кого ці роки будуть без різких змін. Але ви зможете проявити свою індивідуальність, отримати матеріальне підтвердження своєї винятковості. Ви зможете позбутися від минулих прихильностей. Доля допоможе вам знайти відповіді і придбати необхідні знання.

Рак

Ви будете впевненіше почувати себе в суспільстві, зможете знайти однодумців. Для вас відкриються нові варіанти майбутнього: несподіване кохання, народження дітей, знайомство з цікавими людьми і поява нових друзів. Можлива переорієнтація у сфері професійної діяльності.

Лев

Наступають дуже напружені роки, але якщо ви будете наполегливі та енергійні, то вам відкриються нові цілі і горизонти в житті. Обставини можуть піддати суворому випробуванню вашу силу волі. Можливі ситуації, які виснажать ваші матеріальні ресурси. Зберегти своє соціальне становище буде непросто.

Діва

На вас чекають якісь нові події, в зв'язку з культурним або науковим середовищем. Незважаючи на зовнішню напружену ситуацію, у вас буде багато вдалих обставин, які полегшать досягнення ваших цілей. Головне - не намагайтеся знайти логіку в тому, що відбувається. Буде багато незрозумілого у вашому житті.

Терези

У вашому житті буде менше напруги і більше передбачуваності. У цей період, вам буде легше переживати будь-які труднощі, можливі раптові грошові надходження. Труднощі і перепони у наступні 7 років ви можете подолати, тільки якщо не будете діяти звичним способом.

Скорпіон

Вам пощастило менше за всіх інших представників знаків Зодіаку. Внутрішні суперечності можуть підштовхнути вас до непередбачуваних дій. Фінансове питання також може виявитися для вас дуже болючим. Через власні несподівані рішення ви можете розлучитися з давніми партнерами або коханою людиною.

Стрілець

Навряд чи вас торкнуться кардинальні зміни у найближчі 7 років. На тлі соціальних потрясінь ви будете почувати себе впевнено. Змиріться з тим, що кожен ваш день буде схожий на попередній, розпис та плани треба міняти настільки часто, що їх і складати не має сенсу.

Козеріг

Оточуючі помітять зміни у вашому зовнішньому вигляді і поведінці, можуть насторожено вас сприймати. Ви станете більш орієнтовані в бік романтики. Усталені відносини (особисті, ділові), можуть піддатися ризику, з тими, хто не хоче йти в ногу з часом, ви віддаєте перевагу розлуці.

Водолій

Змінюються ваші уявлення про світ і його устрій. Не все виходить так легко, як раніше, ви відчуваєте тиск, залежність від зовнішніх обставин. Можливо, в якийсь момент, ви станете пручатися і, несподівано, відчуєте тугу за свободою і бажання змінити звичний плин справ.

Риби

Доведеться багато чому навчитися у найближчі 7 років, основні зміни торкнуться вашої практичної діяльності. Ви вже не зможете ефективно вирішувати питання, звичним для вас способом. Ви можете несподівано опинитися в центрі уваги. Будуть знайомства та зустрічі з неординарними людьми, відвідування незвичайних заходів.