Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніших події у світі. Про топові жартах, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.ua.

Кішка Grumpy Kitzia розсмішила користувачів своєю мімікою

Серед користувачів соцмереж набирають популярність фото з дуже суворим котом, який сидить над червоною мискою з молоком. Оригінал знімка був опублікований в instagram-акаунті Grumpy Kitzia (Сердита кица). На злій морді котика відображається весь спектр негативних емоцій.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

У кішки є персональний аккаунт, в якому її господиня показує тварину в різних ситуаціях.

Незважаючи на те, що користувачі припускають, що незвичайною зовнішністю кішка зобов'язана генетичним відхиленням або серйозному захворюванню, її господиня стверджує, що з твариною все нормально.

Медведєв посміхнувся перед Путіним і став мемом

Користувачі помітили, що прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв наїв щоки. Розстовстілий політик з посмішкою на обличчі став новим мемом. Користувачі їдко жартують за Медведєва, який часто цинічно відноситься до зубожілого народу Росії, а сам живе все краще і краще.