Кожен сам є ковалем свого щастя, але не мало залежить і від фарту. А цей "харизматичний пан" здатний відвертатися в найнепідходящий момент, іноді і на місяці.

Для того, щоб не оступитися в довгострокових бізнес-проектах і не приймати на авось доленосні рішення, народженим під сузір'ями Рака, Терезів і Козерога астрологи закликають до пильності цієї весни.

Раки

Представникам цього знака Зодіаку краще сконцентруватися на збереженні фінансової і кар'єрних ситуацій і постаратися утримати її в стабільному стані, в іншому випадку кардинальні рішення можуть дорого вам обійтися. У цей період поспіх на роботі і прагнення до професійного зростання здатні підштовхнути до необдуманих висновків. Не соромтеся радитись з близькими людьми в складних питаннях, будьте гнучкими. На початку квітня є ймовірність великих витрат для вашого бюджету, але витрати зміняться і доходами незабаром.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

В особистому плані теж прогнозуються деякі труднощі і висока ймовірність конфліктів з коханими - якщо забудете принцип "поганий мир краще хорошої сварки". Навесні Ракам краще не замикатися у своєму панцирі, а відкривати серце коханим і не плодити недомовленості, що тільки охолодить відносини.

Терези

Виваженість завжди була вашою сильною стороною, і навесні 2019 року дуже доречно не забувати про це під час спілкування з керівником та колегами на роботі. В іншому випадку існує вірогідність круто сісти в калюжу, якщо раптові емоції візьмуть верх над розсудливістю і прорвуться назовні. В цей яскравий період для удачі вам буде складно своєчасно прийняти необхідні заходи для "мирової". Доводити свою правоту і компетентність краще показниками, а не словами. У травні у Терезів можуть бути поїздки, в яких фарт буде чергуватися з невдачею, але в підсумку ваша розсудливість дозволить уникнути втрат для бюджету і нервів.

На особистому фронті можуть виникати інтриги і конфліктні ситуації. Навесні краще присвятити більше часу спогляданню в сімейних питаннях і спокійно сприймати можливу критику близьких людей - краще мотайте на вус і прислухайтеся до думки інших.

Козероги

Багатьом представникам цього знаку Зодіаку доведеться визнати, що заплановане на весну 2019 буде реалізовуватися значно повільніше, ніж хотілося. У бізнесі реорганізація спричинить за собою турботи і нові клопоти, для розрулювання яких також потрібні додаткові час і зусилля. Ваша працездатність буде піддаватися додатковим тестам, але це також зміцнить характер і волю. Уникайте непередбачених витрат - закрити фінансові дірки від них може вийти не скоро.

В любовній сфері ви можете стати об'єктом чиєїсь сторонньої уваги, але астрологи попереджають - не завжди позитивного. Остерігайтеся наклепу в свою адресу і пліток. Найскладнішим місяцем стане березень, але в квітні і травні фортуна буде до Козерогів більш прихильною.

Нагадаємо, що ми писали "Ці жінки хочуть забрати у вас чоловіка: топ небезпечних коханок по знаку Зодіаку".

Як повідомляв "Знай.uа", ці знаки Зодіаку перетворять вас в рабів. Іноді вони не можуть зупинитися.

Також "Знай.uа" писав, з якого знака Зодіаку вийде найкраща матуся. Вони живуть для того, щоб вам було добре.