Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Чоловіки довели, що розбираються в косметиці не гірше за жінок. Все завдяки мемам

Зараз у соціальній мережі Instagram стрімко набирає популярність профіль про косметику і догляд за шкірою Dewy Dudes, який ведуть чоловіки.

Вони довели, що сильна стать давно перейшла у догляді за собою далі засобів «все-в-одному». Аккаунт висміює стереотипи про скупу чоловічу косметичку і публікує складні меми для тих, хто розбирається в косметиці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Пост про розстріл в аеропорту став мемом, в якому абсурдність зашкалює

Буквально нещодавно користувачка соціальної мережі Twitter Вікторія Кузнєцова поділилася історією про розстріл пасажирки в аеропорту Сінгапуру і забезпечила інших юзерів новим мемом. Таким чином сумний пост став флешмобом, в рамках якого люди розповідають про гіпотетичні і дуже абсурдні страти пасажирів.