Експерти впевнені, що місяць, в якому народився чоловік може визначити його характер і подальшу долю.

Січень

Січневі чоловіки - особистості великої сили волі, індивідуалісти. Його важко не помітити. Швидко схоплює суть явищ. Надійний, на нього можна покластися. Завжди дає щирі дружні поради. Нетерплячий. Не вірить у долю, вважає, що життя залежить тільки від нього самого. Прямолінійний, не вміє брехати.

Лютий

Лютневий чоловік з сильним характером і чутливий. Швидко думає, і любить вирішувати моментально будь-які питання. Проблеми життя і роботи постійно турбують його. У нього розвинені уява, сердечність і чутливість. У спілкуванні впертий, в роботі не любить слухати нічиїх порад.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Березень

Березневий чоловік наділений приємними манерами. Прекрасно володіє собою, його важко вивести з рівноваги. Прагне до постійного самовдосконалення, має добре розвинений інтелект. Важко йде на компроміси, не переносить авантюр. Честолюбний, йому не байдужа думка громадськості.

Квітень

Такий чоловік доброзичливий, багатослівність для нього не характерна, людина справи. У зрілому віці виділяється ретельністю у всіх справах, з насолодою займається кропіткою роботою. Чим би він не почав займатися, рано чи пізно краще за всіх буде знати свою справу.

Травень

Головне в його характері - швидкість реакції, вміння схоплювати суть справи на льоту. Його жива натура не терпить зволікань у справах. Добрий до оточуючих, з особливою теплотою відноситься до родичів. Як правило, йому щастить на роботі. Нетерплячість штовхає його до бажання керувати, робити все на свій розсуд.

Червень

Чоловік, який народився в червні індивідуаліст. Ігнорує громадську думку. Усвідомлює свою перевагу над оточуючими. Від відчуття власної сили у ньому немає ні краплі злості і заздрості. Знає, чого хоче і як цього домогтися. Іноді виявляється жертвою власних помилок.

Липень

Липневий чоловік спокійний, терплячий, незворушний. Зразковий, уважно стежить за психологічним станом оточуючих. Розумний та впертий. Витривалий, може домогтися гарних результатів у житті. Ніколи не обділений жіночою увагою.

Серпень

Чоловік, який народився у серпні – натура дуже мужня. Хоча частенько дратується через дрібниці. Одягається вишукано. Зразковий чоловік, відмінний сім'янин. Любить дітей і приділяє їм багато уваги. Важко сходиться з людьми, але розлучається просто і не шкодує про це.

Вересень

Вересневий чоловік розумний, інтелектуальний, прагне домінувати в суспільстві. Здатний до дипломатичної кар'єри. В інтелектуальному відношенні перевершить багатьох за умови, що зможе виховати в собі силу характеру і волі. У складних ситуаціях може проявити характер.

Жовтень

Жовтневий чоловік володіє величезною душевністю при розвиненому розумі і сильному скептицизмі. Добре розвинені інтуїція та логіка. Не завжди дипломатичний і гнучкий, його непримиренність доставляє йому багато клопоту. Він міг би досягти більшого, якби визнавав компроміси.

Листопад

Листопадовий чоловік дипломатичний, вдумливий, серйозний у справах. Дуже пунктуальний. Найбільше цінує порядність. Має дар ладнати з людьми різних переконань і вікових груп. Але в суперечці гарячий, йому неодмінно потрібна перемога. Іноді йому хочеться побути на самоті, тоді він стає мовчазним.

Грудень

Грудневий чоловік завжди працьовитий. Любить нововведення на виробництві, зміни в особистому житті. Не відкладає в довгий ящик складну роботу. Те, що інші будуть виконувати тривалий час, йому вдається зробити за кілька днів. З ентузіазмом береться за все, що його цікавить.

Нагадаємо, експерти розповіли, які жіночі імена відштовхують чоловіків, і прирікають їх власниць на довічну самотність.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи оцінили ймовірність довгих, міцних і щасливих відносин у різних зодіакальних варіантах союзу.

Також портал Знай.uа писав про що розповість дата народження та ім'я обранця.