Ідеальна сумісність імен здатна підказати вам, з яким іменем чоловіка вам потрібно шукати для щасливого життя разом. Сумісність імен підкаже вам, чого чекати від такого союзу в майбутньому, коли пристрасті трохи стихнуть, а кохання перейде на новий рівень.

Магія цифр здатна повірити у диво.

Як розрахувати сумісність імен

Отже, щоб дізнатися сумісність в ліжку, відносинах і любові по іменах, вам будуть потрібні ім'я вашого обранця і ваше власне. Потім розрахуйте загальне число.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Для цього запишіть два повних імені, знайдіть порядковий номер букв в алфавіті і послідовно підсумуйте ці значення. В кінці ви повинні отримати просту цифру від 1 до 9.

А-1, Б-2, В-3, Г-4, Д-5, К-6, К-7, Ж-8, З-9, І-10, Ї-11, К-12, Л-13, М-14, М-15, 16, П-17, Р-18, С-19, Т-20, В-21, Ф-22, Х-23, Ц-24, Ч-25, Ш-26, Щ-27, Ъ-28, S-29, Ь-30, Е-31, Ю-32, Я-33.

приміром, Ольга і Олександр можна розшифрувати таким чином:

16+13+30+4+1+1+13+6+12+19+1+15+5+18=154
1+5+4=10
1+0=1

1 і є числом вашої сумісності в любові по іменах.

Що означає цифра для ваших імен


Число 1 символізує єднання і означає повну гармонію ваших почуттів, довіру і взаєморозуміння. Ви і є половинками, вас, як магнітом тягне одгне до одного. Тут не обійтися без емоційних сплесків, але почуття в такій парі розвиваються по висхідній.

Число 2 означає суперництво і часте перетягування ковдри від одного партнера до іншого. Подвійність і боротьба за першість можуть зруйнувати навіть найміцніші, на перший погляд, відносини. Такому союзу не вистачає стриманості та коспромісів.

Число 3. Бог трійцю любить – говорять про ці стосунки. Це духовний союз, який виховує в парі взаєморозуміння, терпіння і повага. Єдиний мінус такої любові – партнери можуть набриднути один одному. Тому їм доведеться шукати постійно щось нове, освіжати стосунки.

Число 4 не занадто надійна в сфері любовних стосунків. У кожного з партнерів свої інтереси і життєві цілі, які часто не збігаються з думкою обранця. У цієї пари стосунки тримаються більше на фізичній близькості, ніж на духовній.

Число 5 характеризує міцний і стабільний союз. Партнери здатні чути бажання один одного, йти на поступки і проявляти ініціативу. Єдине, чого не вистачає в такому тандемі – це спільні інтереси. потрібно шукати нові точки дотику.

Число 6 дарує парі не тільки сильну чуттєву сферу, але і міцну дружбу, а адже це важливо, якщо після пристрасної ночі партнерам є про що поговорити, що обговорити. Залагодити конфлікти допоможе мудрість та повага до бажань другої половинки.

Число 7 недарма вважається сімейним і щасливим. Але для благополучного і гармонійного співіснування такої пари є умова: важливо все робити спільно, приймати рішення, обговорювати спільні плани. Що називається - і в горі, і в радості.

Число 8 не означає кращу сумісність людей. В парі спостерігаються часті сутички, причому навіть на порожньому місці. Ці люди не бачать більш важливих і глобальних цілей свого спільного життя. Їх стосунки руйнують незначні дрібниці, на які пара звертає увагу та витрачає надто багато часу.

Число 9 дає натхнення для створення міцного союзу двох сердець. Така любов здатна проіснувати довго, однак партнерам необхідно оберігати свої почуття від негативного впливу ззовні. варто позбутися всіх заздрісників та менше ревнувати одне одного. Все будується лише на взаємній і повній довірі.

Нагадаємо, що віщує індійський гороскоп для кожного.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, зірки назвали королеву серед знаків Зодіака.

Раніше портал Знай.ua писав, що астрологи назвали знаки зодіаку, які розбагатіють в 2019 році. Підставляйте кишені: доля готує вам чимало грошенят.