Індійський гороскоп існує понад 5 тис. років, і він відрізняється від звичного нам астрологічного тим, що складається не тільки за Сонцем, але і по інших видимих зірок.

Мангуст. 11—23 січня

Ці люди схильні ідеалізувати як своє життя, так і життя своїх знайомих. З-за цього їм буває складно ужитися в колективі, вони часто розчаровуються в людях.

Мавпа. 24 січня — 5 лютого

З боку представники цього знаку можуть здаватися холодними або байдужими, але насправді за цими якостями ховається ранима душа.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Левиця. 6—18 лютого

Люди, що народилися під знаком Лева, дуже харизматичні і красномовні. Найчастіше вони володіють лідерськими якостями, але при цьому вміють поступатися.

Кінь. 19 лютого — 3 березня

Ці люди здаються спокійними і консервативними. Але це на перший погляд. Насправді часто в їх душі вирують пристрасті, також вони бувають не впевнені у своїх силах і вічно сумніваються.

Лев. 4—16 березня

що Народилися в ці дати року зазвичай дуже артистичні, емоційні і темпераменти. Вони впевнені в своїй привабливості, з-за чого можуть бути магнітом для протилежної статі.

Корова. 17—30 березня

Представники цього знака вміють контролювати свої почуття та емоції. Вони тверді у своїх намірах і чітко знають, чого хочуть від життя.

Слониха. 31 березня — 12 квітня

Люди, що народилися в ці дати, вважаються найбільш щедрими в індійському гороскопі. Про терпіння і великодушність по відношенню до інших можна складати легенди.

Кінь. 13—27 квітня

Ці люди вирізняються комунікабельністю, товариськістю й прагненню до успіху. Їм складно усидіти на одному місці, вони завжди прагнуть отримувати нові знання, завжди знаходяться в пошуку себе

Слон. 28 квітня — 10 травня

Представники цього знака зазвичай амбітні і дуже витривалі. Здається, вони зможуть впоратися з будь-якою роботою і прийти до будь-якої, навіть самої неможливою на перший погляд мети.

Вівця. 11—24 травня

Народжені в ці дати спокійні і в той же час темпераментні. При цьому їм властиво вести внутрішній діалог із самим собою і шукати гармонію у власній душі без психологів і близьких людей.

Змій. 25 травня — 7 червня

Представники цього знака, мабуть, найчутливіші серед всіх. І часто за маскою байдужості або навіть зарозумілості вони приховують тонку і вразливу душу.

Змія. 8—20 червня

Ці люди прагнуть бути прикладом для наслідування і мати владу над іншими. Принаймні, від думки інших вони точно не залежать.

Собака. 21 червня — 5 липня

Відданість і чуйність – це ті якості, які відрізняють людей, народжених під знаком Собаки. Вони не уявляють своє життя на самоті.

Кішка. 6—19 липня

Представники цього знака дуже тактовні і доброзичливі. Здається, немає людей, яким вони могли б не сподобатися.

Баран. 20 липня 1 серпня

Ці люди звикли в усьому покладатися на себе. Причому деколи вони звалюють на себе непосильну ношу, але несуть її до останнього, не скаржачись і не шкодуючи себе.

Кіт. 2—15 серпня

Один з найбільш суперечливих знаків індійського гороскопу. Народжені під знаком Кота часто перебувають на межі добра і зла, усвідомленості і невігластва.

Щурів. 16—29 серпня

Ці люди люблять життя у всіх її проявах, але при цьому їм важливо домогтися матеріального і соціального благополуччя. Вони люблять розкіш і в той же час зручність і комфорт.

Щур. 30 серпня — 12 вересня

Представники цього знака консервативні, раціональні і розважливі. І ці якості допомагають їм і в кар'єрі, і в сім'ї.

Бик. 13—25 вересня

Зовні представники цього знака здаються спокійними і непохитними. Проте в душі вони можуть бути не впевнені в собі і переживати за ту чи іншу ситуацію.

Буйволиця. 26 вересня — 9 жовтня

Народжені у цей знак індійського гороскопу відрізняються добродушністю і чарівністю. Але при цьому вони схильні до зміни настрою, їм важко контролювати свої почуття.

Тигриця. 10—22 жовтня

Ці люди люблять перебувати в центрі уваги, вони артистичні, харизматичні і не уявляють своє життя без пригод та гострих відчуттів.

Буйвол. 23 жовтня — 5 листопада

Народжені в ці дати виглядають яскравими і незалежними. Здається, що слава і успіх у них на першому місці.

Тигр. 6—18 листопада

Представники цього знака вважаються найбільш амбітними та цілеспрямованими в індійському гороскопі. Заради того, щоб домогтися свого, вони можуть не спати і не їсти.

Олениха. 19 листопада — 1 грудня

Найчастіше ці люди прагнуть жити усвідомлено, захоплюючись духовними практиками і слідуючи за своєю совістю. Хоча буває і так, що впродовж життя, вибираючи між духовним і матеріальним, вони роблять вибір на користь останнього.

Олень. 2—14 грудня

Народжені в цей період року честолюбні і амбітні. Для них важливо постійно розвиватися і працювати над собою.

Пес. 15—27 грудня

Ці люди сміливі, активні й комунікабельні. Здається, вони зможуть ужитися в будь-якому колективі і знайти себе в будь-якій справі.

Мавпа. 28 грудня — 10 січня

Представники цього знаку відрізняються сміливістю і рішучістю. Вони вірні своїм ідеалам, у них завжди є на все свою думку.

Нагадаємо, астрологи приготували важливий урок для кожного знака Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, узнай, який ти казковий персонаж за знаком Зодіаку: Баба Яга, Русалочка або Водяний.

Знай. ua писав, що карма всіх знаків Зодіаку: дізнайся свій дар і завдання на Землі.