Гороскоп на 8 січня Овен

Сьогодні ви натрапите на щасливий випадок. Але не кидайтеся на нього з радісними криками і обіймами. Буде дуже прикро, якщо він просто злякається і втече.

Гороскоп на 8 січня Телець

Сьогодні ви повинні будете піти на компроміс, тому що цей вибір краще конфлікту. А покричати і посваритися ви завжди встигнете.

Гороскоп на 8 січня Близнюки

Сьогодні ви будете як сполучна ланка між двома конфліктуючими сторонами. Таке заняття нікому не по душі. Запасіться терпінням.

Гороскоп на 8 січня Рак

Сьогодні ви не зможете натягнути на себе маску, навіть з-під самої товстої буде просвічуватися ваша індивідуальність. Так що все, для чого щирість – зайве, краще відкласти.

Гороскоп на 8 січня Лев

На роботі вам потрібно бути уважніше, інакше вашій тендітній натурі доведеться вирубати сокирою те, що написали пером.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Гороскоп на 8 січня Діва

Ваше слово дня – крихкість. Крихкими будете ви, ваші плани і настрій. Зі здоров'ям те ж саме. Краще відійдіть подалі від важких предметів.

Гороскоп на 8 січня Терези

Сьогодні ви ще можете ловити на льоту слова, що щойно вилетіли, і виправляти свої помилки. Так поліпшите відносини з близькими. Скористайтеся такою можливістю.

Гороскоп на 8 січня Скорпіон

Зараз ви скеля посеред жахливої бурі. Ви і допомога, і підтримка, і просто даєте потрібну людям увагу. Не час проявляти егоїзм.

Гороскоп на 8 січня Стрілець

Люди сьогодні не будуть до вас доброзичливі, але вони будуть дуже зайняті, щоб узятися за вас повністю. Саме час, щоб діяти.

Гороскоп на 8 січня Козеріг

У вас добре вийде влитися в будь-яку компанію, навіть якщо вас це і дивує. Але користуйтеся цією ситуацією, а не роздумуйте, як це так вийшло.

Гороскоп на 8 січня Водолій

Сьогодні вам буде надано занадто багато можливостей. Смутитесь ви чи зрадієте - в будь-якому випадку вам захочеться відтягнути момент прийняття остаточного рішення. Однак слід поквапитися, дещо ви можете упустити.

Гороскоп на 8 січня Риби

Сьогодні вам знадобиться деякий поштовх, після чого все піде як треба. Починайте розгойдуватися самі, бо стороннього втручання можна і не дочекатися.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, астрологи склали гороскоп для батьків на 2019 рік. Дізнайтеся, як виховувати дитину за знаком Зодіаку

Знай.ua повідомляв про те, що відома віщунка зробила свій прогноз на тиждень. Дізнайтеся кому потрібно створювати сім'ю, а кому пора міняти роботу.