Емері Сміт – американський уфолог, який присвятив своє життя пошуку доказів існування інопланетного життя. Експерт розповідає про своїх дослідженнях на своєму тематичному інтернет-каналі. Він зробив шокуючу заяву: прибульці проводять справжні досліди над людьми. Вже 3 тисячі осіб стали їх жертвами.

Сміт вирішив згадати про те, як проходив службу у військово-повітряних силах США. Одного разу, віддаючи борг своїй країні, Емері випадково потрапив у надсекретну лабораторію. Пізніше він дізнався про те, що це була справжня база інопланетян. У цьому таємничому місці прибульця проводили досліди над людьми. Ці експерименти можна порівняти з тими, які людство проводить над щурами. Інопланетяни вивчають ДНК людей. У них є особлива мета – поєднати людське ДНК зі своїми біологічним матеріалом.

Сміт розповів про те, що бачив, як інопланетяни використовують нанотехнології. За допомогою перетворення своїх тіл в сонячні промені вони подорожують у часі і просторі. Це дозволяє їм подорожувати зі своєї планети на нашу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Експерт вважає, що керівництву США відомо і існування бази прибульців, але вона ретельно приховує цю інформацію від громадськості. Кораблі прибульців можуть видозмінюватися, як і вони самі. Тому військові все ніяк не можуть зловити НЛО, що б вони не робили.

Користувачі розділилися на дві частини. Перші в захваті від відкриття Сміта, а другі скептично ставляться до його заяви. Вони вважають, що знадобляться вагоміші докази існування прибульців, а тим більше, надсекретної бази, ніж звичайні розповіді колишнього військового.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: у США помітили 12 літаючих об'єктів, прибульці наступають

Як повідомлялося, Нібіру "ударит" по Землі 12 разів, прибульці зібралися йти до кінця. Перший напад заплановано вже на 18 березня

Читайте також: У США з'явиться нова спеціальність, студентів навчать пошуку інопланетян