Часто, люди жаліють ти, кому зрадили. Зраду коханої людини важко пережити, це завжди дуже сильний стрес. Однак психологи вважають, що у зраді винен не тільки той, хто це зробив. Астрологи також підтверджують, що у зраді винен також і той, кому зрадили.

Під час народження підступні планети наділяють деяких людей "кармою" все життя носити "роги". Інакше кажучи, є знаки Зодіаку, які буквально прирікають своїх володарів бути вічним об'єктом для зрад.

Терези

Терези очолюють цей рейтинг. І цей факт здається верхом несправедливості, якщо врахувати ту обставину, що Терези — найромантичніший та дуже велелюбний і відданий знак. Представники цього знаку Зодіаку створюють всі обставини, щоб друга половинка почувала себе щасливою. Однак це часто переростає у залежність. Терези починають підозрювати свого партнера у всьому, втрачають довіру. Вони буквально починають вимагати любов, тому часто від цього хочеться втекти.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Козероги

Козероги завжди щиро дивуються, коли їм зраджуються. Здавалося, що все було добре. Однак вони ідеальні тільки в цукерково-букетний період. Як тільки прозвучить вальс Мендельсона і в паспорті з'явиться штамп, Козеріг знімає з себе всі маски та повертається до колишнього холостяцький спосіб життя, де у нього була одна турбота — він сам. Партнерів цього знаку Зодіаку це починає дратувати, тому вони шукають втіху в інших.
Діва

Діва — один з найбільш вірних знаків Зодіаку. Тому зраду інших вони переносять особливо важко. Мабуть, з кодом вірності в них встановлена ​​й інша програма, яка притягує безчесних партнерів. Зраджувати Діві легко, тому що вона не підозрює, не перевіряє та не боїться. Їй здається, що всі люди ставляться до вірності так само трепетно ​​і безумовно, як і вона. Та коли Діва дізнається про зраду, стосунки будуть завершені за мить.

Нагадаємо, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Як повідомляв портал Знай.ua, сумісність за гороскопом: які знаки Зодіаку створені один для одного.