Новий флешмоб у мить підірвав соціальні мережі. Популярний "Трикутний танець" вперше з'явився ще в лютому 2019 року в додатку TikTok, але користувачі підхопили його тільки зараз через те, що він просочився і в інші соціальні мережі.

Танець виклав у додаток Меттью Джонс і відео зібрало більше 8 мільйонів переглядів в перші години. Користувачі спочатку викладали танець з хештегом #MilkshakeChallenge

Суть танцю начебто нескладна: три людини стає дуже близько обличчям один до одного, формуючи трикутник, кладуть руки одне одному на плечі і по черзі встрибують в центр імпровізованого трикутника.

Нещодавно танець привернув увагу і засобів масової інформації, які назвали його "трикутним танцем" і тепер користувачі ставлять хештег #Triangle Dance

Але, не все так просто, як здається на перший вхгляд. Іноді виникають незручні ситуації при спробі його станцювати, так як, найчастіше, зробити це з першого разу ідеально неможливо. Користувачі соціальных мереж навіть зазначають, що цей танець може бути і небезпечним.

Хочеться відзначити, що останнім часом з'являється безліч різних флешмобів і челенджей. Кожен хоче виділитися і відзначитися, саме тому кожен наступний флешмоб все більше відрізняється своєю дивністью і, часом, неадекватністю.

Нагадаємо, що маленьке цуценя хаскі не дозволив будити дитину в школу.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що подружжя знайшло у лісі гігантські сліди, які не можуть належати ні людині, ні тварині.

Також, портал Знай.ua писав про жінку, яка ось вже 20 років носить мітку прибульців.