Як відомо, існує 7 основоположних законів, за якими живе наш Всесвіт. Відзначити, що їх незнання не звільняє вас від відповідальності. А знання, навпаки, допоможе не робити помилок у майбутньому і насолоджуватися цим життям.

1. Закон порожнечі

Якщо вам потрібні нові джинси, потрібно викинути старі. Якщо вам потрібен новий одяг, перегляньте свій гардероб. Ви повинні добровільно розлучитися зі всіма стереотипами. Нове прийде тільки тоді, коли ви позбудетеся від старого.

2. Закон циркуляції

Будьте готові відпустити щось, чим ви володієте, щоб натомість отримати те, чого ви насправді хочете.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

3. Закон уяви

Спочатку ви повинні побачити процвітання у вашій уяві. Зробіть опис свого ідеального дня і не показуйте його нікому, крім того, кому довіряєте. Зберігайте цей опис десь під рукою, і у вільний час перечитуйте його.

4. Закон творчості

Людина може досягти процвітання за допомогою енергії свого мислення, інтуїції та уяви.

5. Закон відплати й отримання

Якщо ви віддаєте щось, то це повертається в десятикратному розмірі. Коли ви отримуєте блага, необхідно ділитися ними з оточуючими людьми. Якщо у вас – дар, і ви не використовуєте його, то ображаєте вашу Божественну сутність.

6. Закон десятини

Всесвіт завжди візьме свою десятину. Це також закон подяки – 10% від усього, що ви маєте. Ви ніколи не знаєте, як ваша десятина повернеться до вас.

7. Закон всепрощення

Якщо ви не можете пробачати людей, ви не можете приймати своє багатство. Якщо ваша душа заповнена ненавистю, кохання не зможе знайти в ній собі місця. Ви повинні позбутися негативних почуттів, які пожирають вас і не дають вам спокою.

Нагадаємо, астрологи проаналізували, як любить кожен знак Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи розповіли, що чекає на кожного знака Зодіаку в найближчі 7 років.

Також портал Знай.uа писав, яким знакам Зодіаку зраджують найчастіше.