Овен

З Овнами можна спробувати секс на кухні, у ванній, в деяких громадських місцях, на кшталт примірочної магазину. Ще одна фантазія Овна - стриптиз. Жінки-Овни з задоволенням станцюють його улюбленому, оскільки їм важливо захоплення, і отримані емоції гарантують бурхливий секс після танцю. Чоловіки-Овни також не проти побачити пекучий танець, який поступово розпалить їх пристрасть до найвищого градуса.

Телець

Представники цього знака люблять вивчати тіло партнера, шукати точку G і інші чутливі ділянки. Якщо їх половинка не стогне від задоволення, то і вони не раді такому заняттю любов'ю.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чутливість Тельців - секрет спокушання в руках партнера. Їм сподобаються гри в гаряче і холодне: можна поекспериментувати з палючим воском або шматочками льоду.

Близнюки

Близнюків заводять інтелектуальні бесіди, навіть під час сексу вони готові продовжувати діалог. Тому вони будуть без розуму, якщо говорити їм про бажання, прямо під час процесу, а не до або після.

Цей знак в таємниці мріє про секс утрьох, але може соромитися про це повідомити. І його запалу і мистецтва в любові насправді вистачить на двох.

Рак

Раки обожнюють рольові ігри: стюардеса і пасажир, поліцейський і злодій, покоївка і господар. З цим знаком щоночі можна перетворювати в спектакль. Але все повинно бути правдоподібно, з реалістичними костюмами і завченими фразами.

Для Раків секс без прелюдії - даремно витрачений час. Поцілунки з голови до ніг краще будь-якого іншого засобу збудять їх.

Лев

Леви приводять у захват різні іграшки: батоги, гойдалки, вібратори. Вони готові заплатити чималі гроші за красиві і дорогі предмети. І дуже добре, якщо партнер буде з оптимізмом ставитися до таких експериментів.

Леви люблять, коли виконують їх бажання в ліжку, про що часто говорять відкрито. І вони не дуже готові доставляти задоволення іншим, оскільки люблять домінувати, а не підкорятися.

Діва

Для Дів в інтимному житті важлива увага до деталей. Якщо щось піде не так, як планувалося, Діви будуть розчаровані. Краще заздалегідь дізнатися про їхні бажання, найчастіше вони хочуть романтики: свічки, пелюстки троянд, шампанське.

Звичка все контролювати часто виливається в бажання Діви грубо покарати партнера. Вони не проти іноді використовувати батіг і нашийник.

Ваги

Гармонійні Ваги намагаються не повторюватися, і дивувати партнера. Вони і романтичні, і жагучі, і примхливі. Люблять щоб секс був красиво обставлений: інтер'єр, одяг, як для кінофільму.

Ваги мріють про спонтанну пристрасть, яка виникне в несподіваному місці.

Скорпіон

Скорпіони думають про секс постійно, навіть на нарадах. Вони швидко запалюються, але і легко холонуть до половинки. Це може бути причиною зрад - для Скорпіона бажаним буде недоступний об'єкт пристрасті.

Скорпіони люблять домінувати, заподіювати біль, для цього вони можуть використовувати будь-які підручні засоби. З ними краще домовитися про стоп-слово заздалегідь.

Стрілець

Цей знак один з найсексуальніших. Інтимна близькість для них - важливий аспект життя. Стрільці з тих, кому сподобаються ігри з їжею, на зразок облизування збитих вершків або їстівної нижньої білизни.

Ще одна фантазія Стрільців - вібратор з пультом управління, який можна віддати коханому і отримати оргазм в найнесподіваніший момент.

Козеріг

Фантазії представники цього знака черпають з відвертих книг і фільмів, прагнучи створити схожу атмосферу. Козероги не оригінали в постільних справах, вони вибирають один сценарій і слідують йому багато років.

Козерогів розбурхає еротичний масаж, особлива увага якого буде зосереджено на спині або внутрішній стороні колін - одній з ерогенних зон знака.

Водолій

Ні дня без експерименту - такий девіз міг би описати особисте життя Водоліїв. Секс для них повинен стати пригодою, тому він може бути пов'язаний з небезпекою викриття або іншим екстримом. Водоліям найпростіше буде експериментувати з Близнюками.

Злиття з природою - одна з їх фантазій. Вони можуть мріяти про секс на пляжі або на лісовій галявині. Для них немає нічого прекраснішого поїздки в екзотичні країни з другою половинкою або короткого роману на курорті.

Риби

Цей знак готовий стати вночі золотою рибкою для улюбленого та задовольнити всі бажання. Підпорядкування приносить цьому знаку справжню насолоду. Особливо якщо така гра одягнена в костюми і доповнена сюжетом.

Артистичні Риби легко заведуться, якщо партнер розмалює їх оголене тіло фарбами. У фантазіях вони представляють і інші ігри: інтим під душем, в джакузі, а межею їх мрій може стати секс в хвилях океану.

Нагадаємо, раніше ми писали, яким знакам Зодіаку зраджують найчастіше: вічні "роги".

Крім того, астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку у найближчі 7 років: найбільш "далекоглядний" гороскоп.

Також читайте: пристрасті та скандали чи надійні відносини: як кохає кожен знак Зодіаку.