У мережі дуже часто з'являються невтішні прогнози експертів з усього світу, пов'язані зі станом льодових покривів Антарктиди. Кожного дня через глобальне потепління льодовики виснажуються. Останнім часом на льодовиках, які століттями зберігалися у вигляді снігової шапки нашої планети, почали з'являтися нові тріщини. Їх вражаючі розміри лише підтверджує побоювання експертів. Вчені вважають, що стрімке підвищення температури на Землі може не тільки занурити все людство під воду у глобальному всесвітньому потопі, але і пробудити інопланетян під льодами Антарктиди.

Варто відзначити, що при вивченні культури племені Майя дослідники неодноразово знаходили зображення дивних транспортних засобів, що нагадують інопланетні кораблі. Протягом довгого часу експерти вважали, що у древньої раси був контакт з прибульцями, які колись відвідували Землю. Зовсім недавно з'явилася гіпотеза про те, що з тих пір інопланетяни так і не покинули нашу планету.

На думку експертів, машини, які були зображені індіанцями, можуть бути навіть не літаючими тарілками, а справжніми підводними човнами і батискафами. Їх неординарний дизайн і структура були розроблені розвиненими гуманоїдами для занурення на критичні глибини. Після того, як льоди в Антарктиді почали стрімко танути, багато експертів почали бити на сполох. Адже це може означати те, що кінець світу настане вже дуже скоро. Про це і намагалися попередити Майя у своїх літописах. Вони хотіли повідомити, що люди – не єдина розумна форма життя на планеті. Інопланетяни напевно будуть розлючені, коли після багатьох тисяч років сну в анабіозі побачать те, у що люди перетворили Землю.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав: льоди Антарктиди вкрилися тріщинами, катастрофи не уникнути

Нагадаємо: прибульці підібралися до Сонця, операція захоплення почалася, людству не вижити

Як повідомлялося, археологи виявили скарби племені Майя через 1000 років, за ними довелося повзти