Знаменита американська фітнес-модель Дженіфер Мерсер викликала справжній фурор в соціальних мережах. 26-річна фітоняшка виклала в Instagram свої "голі" фото.

Дженніфер Мерсер не соромиться демонструвати свої пишні форми. Фітнес-модель регулярно тішить шанувальників знімками, на яких хизується своїм тілом.

На Instagram спортсменки підписані понад півмільйона користувачів І поки одні звинувачують дівчину в тому, що вона перестаралася з пластикою, інші просто зізнаються їй у коханні.

Нещодавно фітоняшка без сорому продемонструвала чудове тіло, повністю оголившись перед камерою. Її фото зібрали величезне число лайків. У коментарях фанати Дженіфер особливу увагу приділили розмірами бюста дівчини, відзначивши ідеальну роботу пластичного хірурга.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, фітнес-модель розкрила секрет ідеальної фігури.

Австралійська фітнес-модель Теммі Хемброу розробила програму тренувань, що дозволяє підтримувати тіло в ідеальній формі.

За словами австралійки, вона комбінує важкі силові вправи з високоінтенсивним інтервальним тренуванням та кардіонавантаженням.

Дівчина зазначає, що саме правильне поєднання різних видів тренувань дозволяють добитись вражаючих результаттів, при цьому не виснажуючи організм.

Як повідомляв портал Знай.ua, фітнес-модель Пейдж Хетеуей зірвала з себе одяг

Також Знай.ua писав, фітнес-модель "випадково" опублікувала відверте відео