Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події у світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Користувачі Twitter сміються над фанатами k-pop

Користувачка твіттера ненавидить k-pop настільки, що вирішила створити цілий тред, в якому ображає корейських музикантів. Вона порівнює любов до цього жанру з венеричним захворюванням. Ось тільки фанати k-pop не проти!

"Господи, які ж всі ці ваші оппачки корейські у**біщні. Абсолютно картонні, однакові, приймають завчені "прикольні" і "сексапільні" пози, на обличчях тонна штукатурки та пластичної хірургії, музика просто п*здець, звіринець якийсь, нуль індивідуальності і таланту", - написала користувачка під ніком ‏MatriarcHARD.

У якийсь момент вона навіть порівняла захоплення k-pop із сифілісом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Причому це справді скидається на сифіліс: з часом мозок відключається — і пішло-поїхало: юп змінюється на чергове тупувате е*ло fresh after surgery, а акк перетворюється в обсосування найменших смикань тазової кінцівки ІДОЛА і воздвиження у вигляді вересків і зітхань з приводу.

Правда, замість того, щоб засмутитися, фанати корейської музики взялися самі порівнювати своє захоплення з хворобами.

Чорна собака з телефоном

Мем з чорним лабрадором, який засумував від розмови.

Що, чорт забирай, вони сказали собаці?

Друг: Привіт! Просто дзвоню уточнити, чи в силі плани на сьогодні. Я:

911, у мене надзвичайна ситуація

Ти дорослий, і можеш вибирати своє призначення. Я:

Коли мама змушує тебе говорити з родичами

Скажи їй, що я твоя дівчина... СКАЖИ ЇЙ