Експерти прийшли до висновку, що прибульці навмисно встановлюють контакт із собаками, зневажливо ставлячись до людей. З'ясувати, чому відбувається саме так, поки не вдалося. Але фахівці висунули деякі припущення з цього приводу. Ймовірно, інопланетяни спілкуються з тваринами, щоб знищити людство. Якщо вони нападуть на нашу планету, то захочуть отримати життєво важливі ресурси. А люди стануть перешкодою.

За останні декілька років з'явилося багато новин про те, як собаки виявляють прибульців. Один із найяскравіших випадків стався у Великобританії. Все почалося з того, що чоловік просто вивів свого домашнього улюбленця на прогулянку.

Бульдог різко відбіг від господаря. Через деякий час британець почув жалібне скавчання. Він кинувся до тварини і побачив досить дивну картину. Собака підняла голову вгору і спостерігала за таємничим об'єктом. Очевидець повідомив, що НЛО являв собою традиційний космоліт – він був саме таким, яким його показують у фантастичних стрічках. Пес дуже сильно злякався і втік у невідомому напрямку, господареві не вдалося його наздогнати. Після того, як бульдог зник з виду, пропав і НЛО.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Англієць розповів, що інопланетна літаюча тарілка попрямувала в ту ж сторону, що і його вихованець. Пес повернувся додому через кілька днів після події. Він вів себе досить зухвало, немов з почуттям власної переваги. Цілком можливо, що Земля перетвориться на планету тварин. Провідним видом поряд з прибульцями стануть собаки, а люди перетворяться на рабів або зовсім будуть знищені.

"Знай.uа" писав: знайдені нові докази існування Планети Х

Як повідомлялося, гуманоїди вселяються в людей і масово зводять їх з розуму. Прибульці зі смертоносної планети Нібіру впливають на людей, їх мета - напасти на Землю

Нагадаємо: інопланетяни проводять досліди над людьми, базу приховували багато років, ми в небезпеці