Марс має два вірних супутника – Деймос і Фобос. Вони названі на честь старогрецьких богів, супутників бога війни Ареса, римським еквівалентом якого і є Марс.

Земля досить часто знаходиться під загрозою атаки з боку інших планет. Як вважають експерти, головну небезпеку представляє смертоносна Нібіру, мешканці якої хочуть зазіхнути на ресурси нашої планети.

Зовсім недавно дослідники заявили, що Нібіру більше не варто боятися. Не тому, що вона більше не небезпечна. А тому, що людство просто не доживе до нападу рептилоїдів. А все через одного з супутників Червоної планети. Його радіус сягає 11 тисяч кілометрів. Експерти поки не можуть дати відповідь на питання про те, чому Фобос відколовся від свого носія, який здавався вічним. Як би там ні було, це сталося. ЕА9 відірвався від Марса і з сильним поштовхом вилетів назустріч до Землі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У цей час на смертоносному супутнику перебував марсохід, який надсилав знімки NASA. Через події він відключився, і Земля втратила зв'язок з ним. Але є фотографії з поверхні астероїда.

Фобос повинен підійти до Землі на відстані 0.4 від місячного (це приблизно 150 тисяч кілометрів) з 21 по 22 березня. Через таке зближення небесне тіло може зіткнутися з нашою планетою. У людства не буде шансів на виживання. Вижити не зможе ніхто.

Вчені NASA об'єдналися з інженерами ЅрасеХ. Вони намагаються знайти вихід зі сформованої ситуації. Фахівці намагаються якимось чином змінити траєкторію смертоносного астероїда. Але поки немає ніяких відомостей.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: смертоносний астероїд несеться до Землі, названа нова дата кінця світу

Нагадаємо: Сигарна галактика виявилася небезпечною, Землю атакують астероїди. Через бурхливий вітер в галактиці літає безліч осколків планет, які можуть наблизитися до нашої планети

Нагадаємо: до Землі несеться гігантський астероїд, більший за Титанік