Еротичний гороскоп на 22 березня Овен

Всі свої сексуальні плани починайте реалізовувати ще з ранку, тому що у вас дуже багато справ і до вечора ви можете просто не встигнути.

Еротичний гороскоп на 22 березня Телець

У вас в парі все настільки ідеально, що вас навіть вітати можна. За вашим любовним іграм можна навіть писати підручники «Як бути ідеальними коханцями».

Еротичний гороскоп на 22 березня Близнюки

Вас чекає дуже підходящий сексуальний сюрприз, очевидно вам дуже важко зберігати у таємниці свої бажання. Але партнеру все одно потрібно сказати спасибі.

Еротичний гороскоп на 22 березня Рак

Ваш партнер буде вести себе так оригінально в ліжку, що ви навіть задумаєтеся, а чи знаєте ви цього чоловіка. Але це вас ще більше збудить.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Еротичний гороскоп на 22 березня Лев

У вас в житті ніяких сексуальних сплесків не спостерігається. Можете бути впевнені, що у ваших стосунках все йде як треба, свою частку ласк ви все одно отримаєте.

Еротичний гороскоп на 22 березня Діва

Вам з ранку організують сексуальний аванс, і ви весь день будете чекати продовження. Ось тільки ви його не отримаєте, а причини можуть бути будь-якими.

Еротичний гороскоп на 22 березня Терези

Вам буде важко взяти на себе ініціативу, партнер візьме її на себе в прелюдії і далі. Просто слід розслабитися.

Гороскоп на тиждень 18-24 березня 2019

Еротичний гороскоп на 22 березня Скорпіон

На вас звалиться стільки справ, що не буде часу не те, що на прелюдію, але навіть на роздягання. У вашому випадку швидкий секс – це єдиний спосіб зняти весь стрес за день.

Еротичний гороскоп на 22 березня Стрілець

Вам складно буде налаштуватися на отримання задоволення. То телефон дзвонить, то сирена, то дощ пішов, то хтось із сусідів щось упустив. Хоч беруші одягай.

Еротичний гороскоп на 22 березня Козеріг

Годі називати свого партнера малятами, котиками і так далі. У нього є ім'я, і воно може звучати неймовірно сексуально.

Еротичний гороскоп на 22 березня Водолій

Віддайте партнеру можливість вирішувати, чим ви займетеся в ліжку. Ви візьмете на себе мінімум відповідальності, а задоволення отримаєте максимум.

Еротичний гороскоп на 22 березня Риби

Сьогодні можлива невелика сексуальна пригода. Але ось чого воно принесе більше проблем чи радощів - стане ясно пізніше.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.