Дуже часто молоді люди замислюються про те, як одружитися, щоб потім не пошкодувати, як не помилитися і вибрати саме ту саму і як не зробити цей крок занадто швидко або ж і зовсім запізнитися.

Блогер Роман Савочка поділився своїми особистими секретами вдалого одруження, які стануть в нагоді будь-якому чоловікові. Ця схема складається всього з 4 рекомендацій, дотримуючись яких будь-хто зможе віднайти щастя.

Перша порада - одружуватись якомога раніше, як би дивно це не звучало. Роман пише, що він одружився в 25 і вважає, що це було запізно.

"Я не міг одружитися раніше, так як моя майбутня дружина в той час була ще не повнолітньою" - ділиться він.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Роман каже, що нема чого ходити і страждати жадобою, займатися рукоблудством, якщо є можливість одружитися раніше. Ще однією причиною "за" є те, що всі ми з часом старіємо і тому не потрібно в пік сексуальності жити одному.

Друга порада - ставити сім'ю вище кар'єри. Блогер вважає, що отримувати освіту і будувати кар'єру, будучи одруженим - набагато легше. По-перше, це вигідно фінансово, тому що сімейні пари платять менше податків і мають більше пільг. По-друге, це відверне вас від зайвих і непотрібних спокус і афер. А по-третє - завжди є підтримка і розуміння, що дають ще більше сил дл нових звершень.

Третьою порадою для чоловіків є те, що не потрібно готуватись до шлюбу. Адже у багатьох є відмовка "я морально не готовий для одруження" - це помилка. Роман каже, що це те ж саме, що і плавати. Адже ми вчимося плавати у воді. Ми навчаємось тільки на своїх помилках і, чим раніше - тим краще.

І останньою за рахунком, але не за важливістю є порада зберігати себе в сексуальній чистоті.

"Світ кричить про те, що змінювати партнерів це модно... Але немає нічого більш принизливого для людини, як скотитися до рівня тварини і постійно шукати собі нових партнерів для спаровування." - наполягає блогер.

Нагадаємо, що у мережу злили першу серію довгоочікуваного сезону "Гри Престолів".

Раніше, портал Знай.иа повідомляв, що доньку Добкіна запропонували висунути в президенти.