Гороскоп на тиждень Овен

На цьому тижні всі ділові зустрічі пройдуть успішно. Вам вдасться вирішити будь-які спірні питання, якщо прислухаєтеся до більш досвідчених людей. Оцінюйте свої сили більш об'єктивно.

Гороскоп на тиждень Телець

Цього тижня на вас чекають кардинальні зміни. Зовнішні обставини можуть змінювати звичний хід життя. Скоро ви дізнаєтеся важливі новини. Ідіть вперед, не озираючись.

Гороскоп на тиждень Близнюки

На цьому тижні ви зруйнуєте повітряні замки. Перестаньте чіплятися за минуле. Домочадці готують вам сюрприз. Скоро ви зможете відправитися в круту подорож або відрядження.

Гороскоп на тиждень Рак

Цього тижня зірки радять ретельно аналізувати те, що відбувається. Труднощі і перепони змусять вас багато чого переосмислити. Сприятливий час для вирішення конфліктів на роботі.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Гороскоп на тиждень Лев

На цьому тижні ви зможете досягти всіх поставлених цілей. Гарний час для переїзду, продажу майна. Але будьте обережні, щоб не потрапити в пастку досвідчених шахраїв.

Гороскоп на тиждень Діва

На цьому тижні через непростих ситуацій здасться, що земля йде з-під ніг. Але не потрібно здаватися, сміливо йдіть напролом. Все зміниться на краще, хоч і не найближчим часом.

Гороскоп на тиждень Терези

На цьому тижні перед вами будуть відкриті будь-які двері, а перспективи очікують лише райдужні. Відмінний шанс показати свої можливості і несподівані таланти на роботі.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

На цьому тижні ви раптом відчуєте вразливість. Ви можете потрапити під чужий вплив. Але незабаром ваша самооцінка зросте, а разом із нею з'явиться можливість кар'єрного зросту.

Гороскоп на тиждень Стрілець

На цьому тижні ви будете постійно кудись поспішати, вирішувати важливі питання в прискореному темпі. Можливий успіх у бізнесі. В той же час ви можете чіплятися до близьких по дрібницям.

Гороскоп на тиждень Козеріг

На цьому тижні всі ваші починання отримають підтримку, але не дійте під впливом емоцій. Форс-мажори пов'язані в основному з роботою. Не варто планувати далекі подорожі.

Гороскоп на тиждень Водолій

На цьому тижні астрологи не рекомендують витрачати більшу частину вільного часу і нерви на вирішення чужих проблем. Займіться своїм здоров'ям, приділіть увагу рідним і близьким.

Гороскоп на тиждень Риби

На цьому тижні вам захочеться піти від наболілих проблем. Але варто все ретельно обміркувати. Заздрісники можуть стати на шляху, але пройдіть повз них. Не тримайте зла, не згадуйте образи.