Астрологи знайшли вдалий час для шлюбу кожного знака Зодіаку.

Овен

Овни дуже нетерплячі і сердяться, якщо їм доводиться чекати хоч одну зайву хвилину. Ось чому вони миттєво приймають такі доленосні рішення і готові зв'язати себе узами шлюбу всього через кілька місяців після знайомства з партнером.

Телець

Тельці, навпаки, досить повільні і грунтовні. Крім того, вони вірять у вічне кохання і досить довго чекають на ідеального партнера. Для них найкращий вік для вступу в шлюб – десь близько 30 років.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Близнюки

Близнюки люблять своїх партнерів, але себе вони люблять ще більше. Вони ненавидять нудьгу, і якщо коханий не готовий весь час до нових пригод і розваг, то їх шляхи можуть легко розійтися. Ось чому Близнюки дуже часто виходять заміж кілька разів.

Рак

Шлюб – це святе для Раків, тому вони починають думати про сім'ю з раннього віку. Оптимальний вік для весілля представників цього знаку – 23-25 років.

Лев

Якщо з Левом поводитися як з королем, вони дуже скоро задумаються над офіційним оформленням відносин. Але пошуки ідеального партнера вимагають багато часу. Тому найбільша ймовірність одруження доводиться на 38-41 рік.

Діва

Для Дів важливіше всього кар'єра, але буває, що вони дуже швидко знаходять відповідного партнера. Якщо він або вона готові почекати, то і ви будете готові для них на все. Оптимальний вік для шлюбу – 27-29 років.

Терези

Часто Терези виходять заміж, коли їм трохи за 20, після чого розлучаються. Тільки їх третій шлюб може стати найвдалішим і останнім.

Скорпіон

Скорпіони так само легко закохуються, як легко і остигають. Тому для них характерна низка невдалих шлюбів, але вони здатні будь-який з них зробити довгим і міцним.

Стрілець

Найбільше Стрільці цінують свободу, тому в більшості випадків одружуються після 35. Проте, прийнявши рішення, вони зроблять все, щоб їхній шлюб був успішним.

Козеріг

Козероги швидко укладають офіційний союз. Для них важлива думка оточуючих про свою сім'ю. Найкраще вони почувають себе в оточенні рідних і близьких. Оптимальний вік: 20-25 років.

Водолій

Водолії можуть взагалі ніколи не вступити в шлюб, але це не означає, що вони будуть через це нещасні. Однак весілля Водолії починають планувати тільки після 40.

Риби

Внутрішній світ Риб надзвичайно багатий, але не всі в змозі миритися з їх постійними мареннями наяву. Зірки радять завести сім'ю до того, як виповниться 27.

Нагадаємо, які жінки є справжніми стервами за знаком Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий психолог розкрила секрети, як привабити багатство.

Також портал Знай.uа писав, від яких речей у будинку рекомендується негайно позбутися.