Колишній президент Польщі Лех Валенса шокував всіх розповіддю про прибульців і НЛО. Він керував країною з 1990 по 1995 роки. Чоловік виступив із зауваженнями, звернувшись до громадської групі в місті Кросно. На превеликий подив слухачів, відставний політик розповів про те, що став прихильником ідеї, згідно з якою розумні прибульці не тільки існують, але й можуть бути небезпечними для Землі.

Лех Валенса

Валенса повідомив, що "в інших галактиках існує 3 рівня інтелектуального розвитку".

На жаль, людство займає найнижчий рівень. Він попередив, що візит неймовірно гарних і розумних істот може бути представляти загрозу безпеці нашої планети.

Якщо люди спробують кинути виклик прибульцям, "вони приберуть нас, разрубят навпіл, Земля паде", - зазначив Валенса.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Колишній президент припустив, що такий сценарій вторгнення здатний відкинути людство на 5 тисяч років назад. Знадобиться відновлення цивілізації з нуля "до того самого моменту, коли ми знаходимося сьогодні".

Валенса також розповів, що, можливо, подібні ситуації вже траплялися.

Лех Валенса

"Вони кажуть, що існувала така ж цивілізація, як наша, 5 або 4 рази. Вона зробила ту ж помилку, яку здійснюємо зараз ми – вони не могли спілкуватися".

Екс-політик також вказав на різноманітні археологічні загадки. Він використоав їх в якості прикладів потенційно просунутої людської раси, яку знищили багато років тому.

"В камені розкопані найрізноманітніші речі, навіть піраміди. Невідомо, звідки вони там взялися!"

Слухачів шокував виступ Леха Валенси. Вони задалися питанням: він дізнався всю цю фантастичну інформацію завдяки своєму посту, який він займав десятиліття тому в Польщі, або ж завдяки сучасним книгам? Люди намагалися зрозуміти, що заволоділо літнім екс-політиком: маразм або сповідь. Але колишній президент сам розкрив усі таємниці. Він повідомив, що його знання про прибульців і НЛО засновані на перегляді відеороликів на YouTube. Це обрадує тих, хто побоювався реальних інопланетян, але водночас може розчарувати тих, хто сподівався, що Валенса дійсно володіє секретними даними.

Як повідомлялося, гуманоїди вселяються в людей і масово зводять їх з розуму

Читайте також: на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, що США помітили 12 літаючих об'єктів