Сьогодні багато країн дійшли згоди, що мінімальний вік сексуального згоди і вступу в шлюб - 18 років. Але як це було 100 років тому? Приблизно в цю епоху в США стався грандіозний скандал: немолодий мільйонер взяв у дружини зовсім юну дівчинку, фактично дитину. Наречена була молодша за нього майже в чотири рази. Сивина в бороду, біс в ребро - це все зрозуміло. Але щоб переходити на відверту педофілію? Навіть за тодішніми звичаями цей вчинок був жахливим.

Отже, її звали Френсіс. У 1926 році успішний бізнесмен з посрібленими волоссям на ім'я Едвард Браунінг одружився на дівчині Франсес Хінан, якій було всього 14 років. Кілька організацій із захисту прав дітей, що вже існували на той момент подали на Браунінга в суд, але у них нічого не вийшло - батьки дитини дали згоду на це весілля.

Але дівчинка була зовсім не невинною жертвою обставин - судячи з усього, Френсіс, яка після заміжжя іменувала себе виключно Пічес (персик"), знала, як розкрутити "татуся" на коштовні вбрання і подарунки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юна маніпуляторша, як писали про неї ЗМІ, завжди з'являлася на публіці в дуже дорогих шатах, в нечувано дорогих прикрасах, і чоловік, здавалося, був готовий витратити весь свій статок на її примхи і бажання. Едвард, схоже, серйозно збирався жити з Пічес до кінця свого життя, і балував її, ні в чому їй не відмовляючи: більше 200 букетів квітів, 50 коробок цукерок, 60 нових дорогих суконь, 179 хутряних шуб - ось лише трохи з того, що Едвард купив своїй дружині за час їх спільного життя.
Пічес кожен раз з'являлася в нових нарядах і всіляко показувала свою любов до чоловіка

І тим не менш, цей шлюб тривав лише кілька місяців. Едвард і Пічес розписалися в травні 1926 року, а в жовтні Пічес зібрала свої речі і переїхала в готель. Вона подала в суд на розлучення, звинувачуючи чоловіка в насильстві і неадекватній поведінці (дівчина навіть згадала, що Едвард тримав у спальні живого гусака). Пічес також стверджувала, що напад на неї перед весіллям, коли їй в обличчя хлюпнули кислотою (на деяких фото можна побачити пластир на її підборідді), також було організовано самим Едвардом. У відповідь на це Едвард подав зустрічний позов, звинувачуючи Пічес в те, що вона без причин покинула його. Втім, суд виявився на боці магната.

Фактично вона залишилася одружена Едвардом ще 8 років, поки він не помер у віці 59 років. Після цього Пічес ще тричі виходила заміж, побудувала собі кар'єру актриси водевілю і померла віці 46 років, невдало послизнувшись у ванній кімнаті.

Нагадаємо, співачка Пінк довела до сказу світ своїми методами виховання дітей.