У кіноманів та любителів жахів справжнє свято: YouTube-канал Focus Features показав перший трейлер хоррор-комедії Джима Джармуша, де Білл Мюррей, Хлоя Севіньї, Адам Драйвер і Тільда Суїнтон ведуть боротьбу проти зомбі.

Серед жахливих чудовиськ помітили Іггі Попа. Відзначається, що грим йому особливо і не потрібен був

В акторському складі можна помітити Селену Гомес, Денні Гловера, Стіва Бушемі, Деніела Крейга, Остіна Батлера, RZA і, звичайно ж, Тома Вейтса. Це підтверджує дану режисером обіцянку зібрати на проекті каст по максимуму.

Фільм називається "Мертві не вмирають" (The Dead don't Die).

Світова прем'єра запланована на 14 червня.

Варто нагадати, що Одній з наймасштабніших катастроф в історії, яка сталася в Чорнобилі, присвячено безліч кінострічок. У них намагаються відновити всі події, які трапилися в кінці минулого століття і призвели до незворотних страшних наслідків для всього людства.

На цей раз за справу взявся американський телеканал HBO, який опублікував перший повноцінний трейлер міні-серіалу про Чорнобильську катастрофу. При цьому його прем'єра анонсована на 6 травня.

В новому жахливому відео - кадри вибуху реактора, страждання людей і тварин, уражених радіацією, засідання уряду, на якому вирішують, що робити далі, боротьба з пожежею і евакуація з зони лиха.

Нагадаємо, Що подивитися в квітні: круті серіали, які ви не можете пропустити

Як раніше повідомляв "Знай.ua", серіал "кріпосна" викликав гнів українців: "Хто таке гі*но дивиться?"

Також "Знай.ua" писав про те, що фанати "гри престолів" дізналися найголовніший секрет фінального сезону: ось він-спойлер століття