На думку Павла Глоби 3 квітня гарний час для активної роботи й ведення бізнесу. Астролог радить тримати свої ідеї в секреті та бути спокійним в будь-якій ситуації.

Овен

Астрологи застерігають, що 3 квітня може бути сильне напруження, яке негативно позначиться на стані ваших справ. Чоловікам-Овнам не слід починати нові справи, працювати з документами та швидко їздити. Ймовірні ускладнення в особистому житті або любовні розчарування. Необхідну підтримку вам нададуть близькі та рідні.

Телець

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Для представників цього знаку Зодіаку день може бути важким і навіть небезпечним. Проблему будуть лише нагромаджуватися та вимагатимуть термінових рішень. Астрологи радять зберігати спокій та не витрачати сил на дрібниці. Запасіться терпінням до більш сприятливого періоду.

Близнюки

У цей день заздрісники вам дошкулятимуть. Очікуйте на погану звістку. Однак з'явиться можливість переосмислити минуле та створити вдалі плани на майбутнє. Якщо сьогодні вам запропонують поїздку — погоджуйтеся. Далеко від дому відкриються джерела додаткового заробітку — поспішайте скористатися цією можливістю.

Рак

3 квітня варто уважно поставитися до свого здоров'я. Не слід перенапружуватися, метушитися, братися за кілька справ відразу. Спокійний відпочинок з книгою, помірні заняття улюбленим видом спорту, спілкування з близькою людиною дадуть необхідний запас міцності вашому організму і наповнять його зарядом бадьорості для подальших звершень.

Лев

День, як і в інших представників знаків Зодіаку буде напруженим. Вірогідні емоційні зриви та нервові перевантаження, що загрожує Левам загостренням хронічних захворювань. Чоловіки-Леви можуть відзначитися надмірною критикою всіх і вся. Постарайтеся уникати конфлікту, перемикаючись на інші справи та проблеми.

Діва

Життєвий потенціал знижений. Астрологи застерігають, що можливі серйозні проблеми зі здоров'ям. Особливо це стосується чоловіків-Дів. Не виключено гостре інфекційне захворювання. Ваші впертість і небажання слідувати порадам лікаря можуть надати хвороби затяжний характер.

Терези

3 квітня вам загрожують непорозуміння у відносинах з близькими людьми, але якщо будете вчасно стримувати себе, нічого серйозного не станеться. Зірки не радять гнатися за новизною і змінами. У другій половині дня можливі романтична зустріч або нове знайомство.

Скорпіон

Щоб уникнути фінансових втрат або нервового стресу краще відмовитися від активної діяльності. Вірогідні фінансові проблеми, пов'язані з купівлею або домашніми клопотами. Можливі прикрі непорозуміння з близькими людьми.

Стрілець

Ймовірні конфлікти чи непорозуміння віднімуть частину енергії. Може бути, ваша потреба у визнанні створить вам багато проблем. Бізнесменам рекомендується довести до кінця раніше розпочату справу. Не виключено, що при певному збігу обставин доведеться проявити мужність і твердість.

Козеріг

Сьогодні ймовірні проблеми зі здоров'ям: травма або емоційний стрес. Контролюйте свої емоції. Зірки рекомендують братися тільки за ті справи, в яких ви повністю розбираєтеся. Сни можуть бути віщими. Негода уві сні або наяву — ознака наближення небезпеки.

Водолій

День випробувань і емоційного оновлення. Вам доведеться зробити вибір між приємним і необхідним. Другу половину дня проведіть у колі сім'ї. Віддавайтеся любові цілком і будете винагороджені, оскільки кохана людина цілком гідна цього.

Риби

Для представників цього знаку Зодіаку день буде напруженим та несприятливим. Доля посилає вам випробування на цілеспрямованість і зібраність. Сторонній вплив, помилковий рада або суб'єктивна оцінка ситуації можуть негативно позначитися на результатах ділових зустрічей і контактів.

Нагадаємо, що ми писали: Гороскоп на тиждень від Павла Глоби: Терезам потрібно бути уважними, а на Скорпіонів чекають небезпечні дні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", нумерологи розповіли, для кого 2019 стане переломним і назвали щасливу цифру.

Також "Знай.ua" писав про те, що астрологи розповіли, де знайдуть любов всі знаки Зодіаку: в спортзалі, на роботі або в соцмережах.