Уфологи вже не перший рік обговорюють таємничу планету Нібіру. Гіпотетично, цей невивчений об'єкт, який не має точних координатів у Всесвіті, в майбутньому може стати причиною кінця світу. Так вважали древні люди і представники племені Майя. Цієї теорії дотримуються також сучасні конспірологи. Її підтверджують безліч доказів і фактів, які надають уфологи. Деяким із них вдалося зафіксувати або виявити на знімках супутників сліди існування НЛО і прибульців. Однією з баз гуманоїдів могла стати Нібіру, яка має властивості корабля-НЛО.

Нібіру
Нібіру

Зовсім недавно з'явилася нова інформація про те, що смертоносна планета активізувалася. Він може стати причиною глобальних катаклізмів і масштабних руйнувань на Землі. Нібіру висмоктує енергію з Сонця перед зіткненням з нашою планетою.

Експерти повідомили про те, що за Світилом вже неодноразово з'являвся загадковий об'єкт. Він видає себе неймовірно високим рівнем яскравості. Цілком можливо, що Нібіру вже почала наступати на Землю. Це очікувано, адже фахівці пророкують Апокаліпсис на Великдень 2019 року. Смертоносна планета може нанести удар вже 28 квітня.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нібіру
Нібіру

Не варто сприймати наближення Нібіру як яскраву, цікаву і захоплюючу подія. Якщо це станеться, на Землю чекає безліч жахливих масових катаклізмів. Виверження вулканів, землетруси, розколи земної кори і зміщення літосферних плит стане причиною втрати сучасного світу в його нинішньому стані. Це знищить всі звичні комунікації. Планету накриє нещадна тьма. Все, про що думатимуть люди, - це голод і холод. Людство не тільки позбудеться своїх можливостей і вмінь, а і почне стрімко деградувати.

Фізичні потреби вийдуть на перший план, на психологічні ніхто не звертатиме уваги. У підсумку люди перестануть бути високоморальними істотами.

Раніше портал "Знай.uа" писав: Нібіру послала на Землю смертоносні промені, Апокаліпсис вже запущений

Нагадаємо: Нібіру з'явилася в небі над Білоруссю

Як повідомлялося, на Місяці з'являються таємничі споруди, які створили прибульці. Відомий уфолог вважає, що земний супутник окупували прибульці з Нібіру