Стівен Хокінг – видатний фізик, який став автором безлічі вражаючих наукових теорій. Згідно з однією з них, в гало галактики Чумацький шлях присутні мініатюрні чорні діри. Вчені вважав, що їх гравітація не дає мільярдів галактик розпастися і розширитися, подібно Всесвіту після Великого вибуху.

Великий вибух
Великий вибух

Недавнє дослідження повністю зруйнувало цю теорію, що спантеличило фізиків з усього світу, які все ще не мають доказів існування темної матерії. Вчені спостерігали за галактикою Андромеди за допомогою потужного телескопа. Вони намагалися вловити найдрібніші викривлення світла від зірок, розташованих у ній. Бажаного результату вдалося досягти лише на одному знімку з 190. Це свідчить про те, що Хокінг помилявся, вважаючи, що невидима маса Всесвіту укладена у величезній кількості чорних дір, менших за розміром, ніж одна десята міліметра.

Стівен Хокінг
Стівен Хокінг

Існує ймовірність, що невидимої матерії зовсім не існує. А світ, в якому живе людство, - це ретельно продумана матриця з постійною симуляцією буття, створеною надрозвиненими істотами. Експерти неодноразово повідомляли, існує вірогідність 50 відсотків того, що люди – це лише код, який вписаний в електронну програму. Він адаптується під умови цифрової реальності, яка постійно змінюється.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За тривалу історію людства було виявлено чимало явищ, місць і дослідів, які заперечують закони фізики. Подібні парадокси можуть бути яскравим доказом того, що навіть у досконалій системі трапляються помилки і збої. Вони збивають з пантелику фізиків та інших вчених, які вірять у Великий вибух, а не в матрицю на комп'ютері "богів".

Нагадаємо, "У світі немає нічого південніше за Південний полюс - так само і до великого вибуху не було нічого", - про це незадовго до смерті заявив Стівен Хоккінг в інтерв'ю з Ніл де Грасс Тайсоном, порівнюючи просторово-часові виміри Великого вибуху з Південним полюсом

Як повідомляв портал "Знай.uа", американський оптичний телескоп Hubble зробив серію фотографій світлових спалахів, які нагадують святковий вінок з блискучими вогниками.

Як повідомлялося, незрозумілі космічні явища виникають через білі діри, загадка феномена розкрита