Дзеркальна дата — це надзвичайно сильний у енергетичному сенсі день, коли світом керує певне число. 04.04.2019 люди будуть перебувати при владі цифри Чотири. Астрологи розповіли, як провести цей день, щоб примножити багатство та привернути удачу на свій бік.

Четвірка — одна з головних цифр в нумерології — символізує стійкість, стабільність та впевненість у майбутньому. Енергія цього числа обіцяє завзятість у прагненні реалізувати поставлені цілі і виконати задумане. Будьте працьовиті, ставте перед собою реальні цілі, дотримуйтесь правил і будьте уважні до деталей і вам обов'язково посміхнеться удача у цей магічний день.

Як привернути удачу?

Цифра 4 є символом єдності чотирьох стихій: Землі, Води, Повітря і Вогню, кожна з яких буде надавати людині підтримку. З самого ранку налаштуйтеся на успіх, зарядіть себе позитивом і позитивною енергією за допомогою медитації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Щоб привернути удачу, надіньте в цей день щось біле, сіре або чорне. Робити якихось яскравих колірних акцентів не варто, використовуйте названі кольори, саме вони допоможуть утримати удачу.

Як стати багатшим?

Щоб стати багатим, потрібно розвиватися й удосконалювати свої навички, і 4 квітня - ідеальний час, щоб записатися на курси, почати освоювати нову професію або визначитися зі спеціальністю для вступу в університет.

Цим днем керує сила Вогню, тому не бійтеся ризикувати, проявляти свої лідерські якості та сильні риси. Якщо ви не побоїтеся поставити амбітні завдання, то обов'язково з ними впораєтеся.

Ритуал на залучення та примноження грошей

Щоб примножити свій капітал, у цей магічний день проведіть особливий ритуал: візьміть чотири монети і покладіть в кишеню куртки або пальто. При цоьму потрібно сказати:

"Успіх до успіху — гроші до грошей. Я за вдачею йду по п'ятах".

Залиште монети в кишені до ранку, а потім можете перекласти їх у гаманець і спокійнісінько витратити.

Нагадаємо, люди, що належать до певних знаків Зодіаку, більш чутливі, ніж інші.

Як повідомляв раніше Знай.ua, для ваших відносин, в тому числі і інтимних буде набагато корисніше, якщо ви витратите вечір не на секс, а на розмову по душам.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи показали гороскоп на 4 квітня для всіх знаків Зодіаку.