Еротичний гороскоп на 4 квітня Овен

Для ваших відносин, в тому числі і інтимних буде набагато корисніше, якщо ви витратите вечір не на секс, а на розмову по душам. Скористайтеся цією можливістю.

Еротичний гороскоп на 4 квітня Телець

Сьогодні ви зрозумієте, що вам і вашому партнерові подобаються однакові речі: інтимні іграшки, книжки, фільми. У вас набагато більше спільного і буде про що поговорити навіть після сексу.

Еротичний гороскоп на 4 квітня Близнюки

Якщо погода не налаштовує вас на еротичний лад і абсолютно нічого не хочеться, то все вирішується дуже швидко – просто закрийте штори і не дивіться у вікно, дивіться в очі один одному.

Еротичний гороскоп на 4 квітня Рак

Ви сьогодні будете обожнювати говорити загадками, плести інтриги і заманювати свою «жертву» в свої солодкі сіті. Така поведінка насправді дуже сподобається будь-якому партнеру.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 4 квітня Лев

Якщо у вас не вийшло зробити те, на що розраховував ваш коханий, не варто засмучуватися, просто зробіть щось інше. Експерименти йому теж можуть сподобатися.

Еротичний гороскоп на 4 квітня Діва

Сьогодні вам захочеться незвичайних експериментів, навіть якщо проводити їх ви будете в повній самоті. Зате краще зрозумієте своє тіло і бажання, а потім зможете навчити цьому партнера.

Еротичний гороскоп на 4 квітня Терези

Спробуйте зайнятися любов'ю в дуже тихому місці і знизити власну гучність мінімум до шепоту. Такий незвичайний досвід дасть вам неймовірне задоволення.

Еротичний гороскоп на 4 квітня Скорпіон

В цей день щось, що становить предмет вашого хобі, може активно сприяти зародженню у вас пристрасті і бажанню приступити до любовних ігор негайно. Можливо, дані емоції виникнуть по відношенню до поповнювача колекції, а може бути, і зовсім самостійно.

Еротичний гороскоп на 4 квітня Стрілець

Іноді, щоб емоції були сильнішими, досить просто додати трохи музики. Не важливо якою вона буде, вона задасть ритм вашим рухам, і ви з партнером підсвідомо будете займатися любов'ю в такт.

Еротичний гороскоп на 4 квітня Козеріг

Сьогодні вам здасться, що все навколо неправильно, вам потрібно краще відношення і більш якісний секс. Якщо партнер не може або не хоче цього надати, то чи потрібен він вам взагалі?

Еротичний гороскоп на 4 квітня Водолій

Якщо ви відчули слабкість, значить вам не вистачає сексуальної розрядки. Збудження накопичується, як сніжний ком, спочатку все дратує, потім ви перегора0єте. Якщо не хочете проблем – скиньте цей вантаж комусь.

Еротичний гороскоп на 4 квітня Риби

Вишневий день, а може, полуничний, а може бути, банановий, але точно не м'ясний. Такими загадками говорять сьогодні планети – і хто знає, що вони мають на увазі? Загалом, ви спочатку запасіться фруктами, а там подумайте над їх еротичним застосуванням. Раптом щось нове в мистецтві любові відкриєте?

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.