Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вінні-Пух у смокінгу

Мем з диснеївськими Вінні-Пухом, який сидить на кріслі в смокінгу. Використовується для того, щоб показати елітарність мовця або реакцію на маленькі перемоги.

Коли бачиш, як однокласник пише слово член на спинці крісла / Людина культури

Співробітниця Шереметьєво показала середній палець і стала мемом

Чоловік у твіттері хотів розповісти читачам про свій політ із авіакомпанією "Аерофлот", але випадково подарував соцмережам новий мем. Вірусним стало фото, на якому співробітниця бізнес-зали показує йому середній палець.

При реєстрації на рейс чоловік хотів зайняти місце без сусідів, але майже всі квитки були розкуплені, тому на максимально комфортний політ розраховувати не довелося. Не вдалося йому і отримати місце біля ілюмінатора, але зате пасажиру на стійці реєстрації подарували ваучер в бізнес-зал.