61-річна жінка з Небраски народила свого власного онука, ставши сурогатною матір'ю для свого сина та його чоловіка, пише ВВС.

Сесіль Еледж виносила дитину свого сина Метью Еледжа і його чоловіка Еліота Догерті й минулого тижня народила дівчинку, яку назвали Ума Луїза.

Пані Еледж розповіла, що запропонувала це синові, коли вони з паном Догерті вперше сказали, що хочуть створити сім'ю.

"Звичайно, вони посміялися", - сказала вона.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пані Еледж, якій тоді було 59 років, каже, що спочатку її пропозиція у сім'ї сприймали скоріше як жарт, аніж реалістичний варінт.

"Це виглядало як дуже красивий жест з її боку, - каже пан Догерті. - Вона така безкорислива жінка".

Але коли Метью та Еліот, які живуть у штаті Омаха, неподалік від пані Еледж та її чоловіка, почали розглядати варіанти, як вони можуть мати дитину, лікарі сказали, що пропозицію пані Еледж цілком можна втілити в життя.

Пані Еледж запросили пройти співбесіду та серію тестів, які дали зелене світло сурогатному материнству.

"Я дуже стежу за здоров'ям, - розповіла жінка. - Не було жодних причин сумніватися, що я зможу виносити дитину".

Донором сперми став пан Еледж, а донором яйцеклітини - сестра пана Догерті Леа.

За словами пана Догерті, який працює перукарем, для них це була єдина надія мати біологічну дитину.

Пані Еледж розповіла, що вагітність була досить легкою, звичайні симптоми просто трошки посилились у порівнянні з попередніми її трьома вагітностями.

Пані Еледж розповідає, що реакція близьких на її вагітність була в основному позитивною, хоча двоє її інших дітей і були "трохи шоковані". Однак усі вони її підтримали.

Але вагітність викрила деякі стійкі маркери дискримінації ЛГБТ-сімей у Небрасці. Хоча гей-шлюби у штаті були легалізовані після рішення Верховного суду у 2015 році, штат Небраска не має законів, що забороняють дискримінацію за ознакою сексуальної орієнтації.

До 2017 року у штаті існувала заборона гомосексуалам усиновлювати дітей.

Нагадаємо, 33-річна Ірина Шейк покрасувалася на обкладинці бразильської версії Vogue.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Регіна Тодоренко показала спекотні танці на пляжі: ось це фігура, всім би так після пологів.

Також Знай.uа" писав про те, що Анастасія Волочкова готується до весілля: "скромна" балерина вивалила все в новій книзі.