Вчені NASA відправили апарати Curiosity і Opportunity на Марс, щоб демонструвати у відкритому доступі знімки з поверхні планети.

Уфологи з усього світу почали вивчати опубліковані зображення. Вони регулярно повідомляють про різні знахідки в грунті Червоної планети, намагаючись знайти докази існування позаземного життя. Нещодавно експерти повідомили приголомшливу новину – на Марсі знайшли справжнє колесо, яке на віки відбилося на камені.

Фотографія, зроблена апаратом Curiosity, протягом довгого часу залишалася незатребуваною. Все змінилося, коли один із фахівців розгледів на ньому щось справді незвичайне. Після детального вивчення та обробки зображення з'ясувалося, що на Червоній планеті залишилися сліди її мешканців. Якщо це дійсно так, дана знахідка може повністю перевернути науку в плані вивчення планет Сонячної системи. Адже раніше вважалося, що на Марсі ніколи не було мешканців.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

NASA не поспішає розкривати деталі цієї знахідки. Агентство зосередилося на підготовці до місій з освоєння поверхні Місяця. На думку експертів, представники американського космічного агентства хочуть першими роздобути технології прибульців. Ймовірно, їх останки заховані у глибинах планети.

Вчені вже неодноразово повідомляли, що земний супутник служитиме перевалочним пунктом в експедиціях на Червону планету. Мабуть, тому вчені і намагаються якомога швидше потрапити на Місяць. Крім того, вихід з ладу марсохода Opportunity може бути частиною підступного плану. Судячи з усього, апарат встиг показати занадто багато.

Нагадаємо, на Марсі виявили людську скульптуру: що приховує Червона планета

Як повідомляв портал "Знай.uа" над Беринговим морем стався другий за потужністю за останні 30 років вибух метеорита

"Знай.uа" писав, що марсохід NASA зафіксував свідоцтва інопланетного життя