У мережі з'явився відеоролик, на якому відображено падіння метеорита на території Венесуели. Інцидент стався увечері 9 лютого,

Про це передає La Patilla.

Жителі штатів Арагуа, Карабобо, Гуарико, а також столиці Каракас побачили в нічному небі невідомий яскравий об'єкт. Люди впевнені, що цей небесний об'єкт – ніщо інше, як метеорит.


"О 19:35 суботи 09.02.2019, побачили в небі Венесуели падаючий метеорит", - пише один з користувачів Twitter.

Наголошується, що офіційної інформації про інцидент поки не надходило. За словами одного з користувачів Мережі, падіння небесного об'єкта спровокувало спалах трави.

Нагадаємо, Провісник Апокаліпсису до смерті перелякав мешканців острова: "Вогненна куля пронизала небо і вибухнула"

На Кубі впав метеорит. Спочатку ця інформація з'явилася у ЗМІ, а потім була підтверджена Міністерством науки, технології та навколишнього середовища Куби. Як пише офіційний друкований орган кубинської Компартії Granma, вогненна куля пронеслась над островом, потім вибухнула і розлетілася на тисячі уламків.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Земля через 250 млн років: вчені поділилися унікальним відео

Нещодавно стало відомо, що станеться з нашою планетою через 250 мільйонів років. Так, на думку вчених, Тихий океан стане єдиним на Землі, а материки істотно змінять своє розташування на світовій карті.

Фахівці змоделювали відео змін на Землі основі теорії тектоніки плит. Відео перетворень опублікував на своїй сторінці в соціальної мережі Facebook популяризатор астрофізики і космосу Валентин Гаденов.

Також Знай.ua" писав про те, що Передбачення Матрони починають збуватися: кінець світу зовсім поруч

В інтернеті опубліковано передбачення блаженної Матрони Московської на найближчі події. Вона нібито передрікала падіння метеорита 2002 NT7.