Карпатські мольфари розповіли про дивовижну магію мостів і перехресть. Мости і перехрестя-це елементи, з якими людина то і справа стикається в поточному житті.

Як запевняють українські чарівники, це по суті особливі енергетичні портали в інші світи. Де звичні сфери цього світу демонструють свої потаємні грані, дозволяючи ширше зрозуміти суть і сенс того, що відбувається.

Мольфари Карпат кажуть, що міст це певна особлива область простору, яка існує над землею, але все-таки нижче неба.

Іншими словами, міст - це ділянка простору наближена до небес. Міст можна порівняти з астралом, з його областю, або шаром, що прийнято називати в таємних науках країною Вічного Літа. Це ще не рай, але вже і не грішна земля.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Мольфари Карпат стверджують, що мости мають дуже сильну енергетичну магію. Заклинання, вимовлене на мосту, починає діяти відразу. А будь-яка магія, навіть і включає маніпуляції з часом, посилюється, якщо займатися нею на мосту.

Також українські знахарі відзначають, що для закоханих міст це найкращий каталізатор їх почуттів по відношенню один до одного. І навіть розставання на мосту носить особливий, фатальний характер.

Так у Карпатах існує загальновідоме повір'я про те, що люди, які попрощалися на мосту, ніколи більше не зустрінуться знову. При цьому ті, хто зустрівся, познайомився на мосту ніколи не розлучаться.

Але як в астралі людина визначається зі своїм місцем перебування в залежності від світла його енергетичних центрів, так і на мосту загострюються у людини всі його найкращі думки і якості. Не дарма ж стільки самогубців стрибає у воду саме з мостів.

Також у християнських традиціях заборонено провозити померлу людину по мосту. Оскільки проходження по мосту померлої людини з земного світу в світ мертвих, знаменує вічне перетворення, і в цьому простежується аналогія з обрядами ініціації, душа людини, після цього, ніколи не зможе покинути світ живих.

Нагадаємо, як з'явилася велика богиня Мокоша. Макоша була у давніх українців покровителькою вагітних і породіль.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці міфічні створіння існувалинасправді.

Також "Знай.uа" писав, як Сварог з'явився в слов'янській культурі.