У Карпатах досі мешкають нащадки давніх віщунів. Відомий гуцульський мольфар Михайло Михайлович Нечай вважав русів, частиною яких є і українці, однією з найдавніших націй, котрі мешкають на планеті. Мольфар давно попереджав свій народ про страшне покарання за те, що вони забули своє коріння.

Мольфар впевнений, що після всіх військових подій земля надовго просочиться трупнuм запахом, в нинішньому стані і на тій же самій території України вже не буде ніколи.

Гуцульський маг Орест Стафійчук прогнозує тривалі переговори між ворогуючими в Україні сторонами та представниками інших держав. Відразу, коли країна займе нейтральну політичну позицію, розпочнеться її економічний розквіт.

Віщунка Магдалена дає не настільки позитивні і добрі прогнози: вона переконана, що в 2019 році відбудуться лише перші позитивні зрушення в політичному житті країни. Однак до кардинальних змін ситуації в кращу сторону має пройти ще 15 років.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Разом з тим, незадовго до своєї смерті і відомий мольфар Нечай спрогнозував долю України. Він ще раніше передбачав війну і говорив про Януковича. Він передбачив, що президент-утікач керуватиме країною тільки 3 роки.

Також в Карпатах жив ще один відомий мольфар Гой - Андрій Атаманюк. Він передбачав швидку загuбель Москви і падіння її правителя.

Крім того, закарпатський мольфар Орест Стафійчук передбачив повернення миру на Донбасі і півострова Крим.

Стафійчук пророкував, що для України такі роки принесуть позитивні зміни. Україна рухається вперед, а Крим повернеться до її складу. Також мольфар підкріпив свої слова тим, що українці працьовиті й добрі, а добрі сили на нашому боці.

Нагадаємо, покійний карпатський мольфар Михайло Нечай залишив пророцтво на 2019 рік.

Як повідомляв Знай.uа, в Біблії знайшли страшне пророцтво: світ на межі, все закінчиться в 2019-у. Вчені досі вивчають біблійні писання й знаходять в них все нові страшні пророцтва.

Раніше портал Знай.uа писав про альтернативний Апокаліпсис. Всесвіт поглине гігантський міхур. Розпад вакууму вважається неймовірним варіантом кінця світу, який знищить абсолютно всі.