NASA повідомило про те, що в небі над Норвегією провели випробування зондів AZURE. Все пройшло успішно.

В опублікованому повідомленні сказано:

"Нарешті, після двох різних запусків протягом двох років ми змогли запустити ракети-зонди AZURE з космічного центру Андойя. Ракета випустила трассери у верхніх шарах атмосфери (висота від 100 до 300 кілометрів). Мета дослідників - вивчити, як сяйво вплинуло на цей регіон нашої атмосфери. Блакитні, білі і сині шари в середині - це нейтральні молекули й атоми, які відстежують нейтральний вітер, а фіолетові шари справа - це іони, які рухаються у відповідь на електричні поля. Тепер аналіз починається. Дякуємо всім співробітникам NASA і Андойи, які зробили це".

Тим не менш, неприродні кольори в небі спантеличили місцевих жителів і викликали підозри. У них сформувалася власна думка про побачене. В мережі користувачі пишуть, що NASA приховує вторгнення інопланетян за казками про ракети-зондах AZURE. В якості підтвердження своїх слів вони виставляють знімки з місця події. Багато хто відзначив, що дослідження проходили хаотично без сенсу і теми. Поки вчені агентства приховують дивні події нібито науковим випробуваннями, очевидці в мережі говорять про те, що прибульці висадилися на Землю.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі пишуть:

"Нас обманюють, а ми все віримо", "Я не вірю в те, що для NASA вітер зараз - це найважливіший об'єкт для вивчення", "Космічний десант брали на секретному об'єкті, а тепер говорять про якесь дослідженні вітру, що за нісенітниця?"

Багато хто вважає, що не варто вірити всьому, що пише NASA. Адже навіть якщо це не обман, завжди присутній ризик помилки.

Нагадаємо, на Марсі виявили людську скульптуру: що приховує Червона планета

Як повідомляв портал "Знай.uа" над Беринговим морем стався другий за потужністю за останні 30 років вибух метеорита

"Знай.uа" писав, що марсохід NASA зафіксував свідоцтва інопланетного життя